Lectură de un minut

30 Mar 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] Casa de modă italiană, Florentino Delure, a inaugurat un concept store în centrul Bucureștiului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 23 martie, a fost deschis Florentino Delure, concept store-ul lansat în premieră la București. Acesta se află în vila aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți, aceasta fiind inclusă în Lista Monumentelor Istorice.  

Sursa foto: Florentino Delure

Florentino Delure, brand-ul de lux italian fondat de către Serghei Grigor și asociatul său - designerul Gian Paolo, s-a lansat pe piața din România, în urma unei investiții estimate la peste jumătate de milion de euro.

Acest concept-store oferă articole ready to wear, servicii de croitorie made to measure și bespoke, pantofi good year folosind cele mai prestigioase materiale din Italia și Marea Britanie, atât pentru bărbați, cât și pentru dame.

La ora actuală, brand-ul este prezent în România, Moldova, și Italia, cu intenția de a se extinde cu cel puțin încă două locații în România și Italia, pentru ca ulterior să-și continue expansiunea în țările Occidentale precum Marea Britanie, Franța și Elveția.

Așadar, brand-ul îi invită pe toți cei pasionați de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume elegante, dar moderne pentru bărbați și dame și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase.

Ba mai mult, showroom-ul te invită și în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă.

Citeste si:
Retailerul de optică Videt a deschis în octombrie un nou showroom lângă Mall Vitan din București
Retailerul de optică Videt a deschis în octombrie un nou showroom lângă Mall Vitan din București

Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ți creeze cele mai rafinate costume, cămăși, pantaloni, paltoane și pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] Casa de modă italiană, Florentino Delure, a inaugurat un concept store în centrul Bucureștiului