Lectură de un minut

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Foto I Balenciaga a lansat o colecție de balerini pentru bărbați. Cum arată aceștia

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Balenciaga a lansat un nou model de balerini gender-inclusive numiți Leopold Ballerina. Balerinii au fost prezentați pentru prima dată în cadrul evenimentului Balenciaga "The Mud Show" și fac parte din colecția de vară 2023. Aceștia sunt realizați într-un stil care sfidează normele tradiționale de gen, fiind oferiți într-o gamă extinsă de mărimi.

 

Sursa foto: Samuel Regan-Asante / Unsplash

Designerul georgian Demna Gvasalia a creat balerinii, care sunt disponibili în trei variante de culori diferite: turcoaz, negru și bej deschis.

Balerinii sunt concepuți într-o abordare minimalistă, fără a fi adăugate elemente de design deosebite, potrivit TheThunder.com.

De asemenea, balerinii au fost confecționați din satin și sunt accesorizați cu o fundiță simplă. Au vârful rotund, iar talpa interioară din piele este de aceeași culoare cu aspectul exterior al acestora.

În plus, talpa este subțire și de culoare neagră, cu logo-ul mărcii Balenciaga și mărimea pantofului. Pantofii pot fi achiziționati la prețul de 925 de dolari, în dimensiunile europene 39 până la 46.

Sursa foto: Balenciaga

Casa de modă Balenciaga a fost fondată în 1919 de către designerul spaniol Cristobal Balenciaga în San Sebastian și a fost cumpărată ulterior de grupul francez Kering.

Citeste si:
Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 
Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Foto I Balenciaga a lansat o colecție de balerini pentru bărbați. Cum arată aceștia