Lectură de un minut

20 Apr 2023 - Știri și Noutăți

[Foto] După lansarea balerinilor pentru bărbați, Balenciaga scoate la vânzare ținuta Super Destroyed Denim

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Deși colecția de iarnă Balenciaga nu a avut același nivel de divertisment, totuși, casa de modă condusă de Demna nu a renunțat la unele dintre cele mai îndraznețe piese din colecția sa de vară 2023 - "The Mud Show". Concret, Balenciaga are în plan și lansarea pantofilor Technoclog, acoperiți cu pietre prețioase de 8.350 de dolari, și adidașii Mulei 3XL, punând deja la dispoziție formularul de precomandă pentru duo-ul său de piese Super Destroyed Denim.   

 

Sursa foto: Unsplash

Potrivit brandului, blugii și jacheta fac parte din prima reprezentație a spectacolului "The Mud Show", lăsând să se înțeleagă că show-ul de deschidere al lui Ye (Kanye West) a fost abandonat, probabil din cauza destrămării relației dintre casa de modă și rapper, scrie Hypebeast.

În orice caz, look-ul este compus din blugi japonezi negri care au fost prelucrați pentru a obține un efect foarte distrus și murdar, deși un pic mai puțin distrus decât modelul prezentat în reprezentație.

Sursa foto: Balenciaga

Jacheta este mai murdară decât pantalonii, cu spatele tăiat. Buzunarele au fost, de asemenea, tăiate, în timp ce alte două sunt intacte, împreună cu șapte nasturi flexibili gravați cu logo-ul Balenciaga.

În ceea ce privește blugii, aceștia sunt mai curați, dar totuși complet distruși. Găurile din față și rupturile adânci din spate sunt doar o parte din aspectul jerpelit, întrucât chiar și logo-ul Balenciaga - încrustat în spate - a fost tratat dezastruos.

Mai mult decât atât, din cauza creșterilor de preț ale Balenciaga din ultima vreme, aceste articole de îmbrăcăminte nu sunt ieftine. Pantalonii costă 2.450 de dolari, iar jacheta 3.150 de dolari.

Casa de modă Balenciaga a fost fondată în 1919 de către designerul spaniol Cristobal Balenciaga în San Sebastian și a fost cumpărată ulterior de grupul francez Kering.

Citeste si:
Încă un mare retailer recurge la disponibilizări masive pentru a reduce cheltuielile
Încă un mare retailer recurge la disponibilizări masive pentru a reduce cheltuielile

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [Foto] După lansarea balerinilor pentru bărbați, Balenciaga scoate la vânzare ținuta Super Destroyed Denim