Lectură de 3 minute

02 Nov 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] Cinema premium în București, o investiție de peste un milion de euro. Când și unde se va deschide

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Colosseum Mall și Happy Cinema au ca scop deschiderea în cursul anului viitor a unui cinematograf premium, cu 5 săli de proiecție și aproximativ 400 de locuri. 

Sursa foto: Happy Cinema/ Colosseum Mall

Investiția bugetată pentru Happy Cinema Colosseum se ridică la 1,4 milioane euro și va aduce în Colosseum Mall o serie de noutăți în termeni de design, facilități și tehnologie.

Pentru cinematograful din Colosseum Mall, Happy Cinema a prevăzut logistică și tehnologie de ultimă generație, de la echiparea și design-ul sălilor de cinema și a holurilor, până la sistemele de proiecție și sunet. Clasicele scaune de cinema vor fi înlocuite cu fotolii de cinema, iar în sala premium clienții se vor putea bucura de fotolii reclainer.

În plus, echipamentele de videoproiecție digitale cu lămpi vor fi înlocuite în acest proiect cu videoproiectoare a căror sursă de lumină este bazată pe tehnologia laser. Nu în ultimul rând, spațiile vor fi astfel gândite încât să găzduiască evenimente private, precum și conținut alternativ, de la teatru până la spectacole variate.

Happy Cinema este un brand de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent Happy Cinema deține o rețea de 8 cinematografe la nivel național.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

Anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți.

Filmele care au generat anul acesta cel mai mare trafic în cinematografele Happy Cinema sunt Avatar, Barbie și Romina VTM.

Colosseum Mall - Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Lensa, Penti, Nala Cosmetics, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] Cinema premium în București, o investiție de peste un milion de euro. Când și unde se va deschide