Lectură de 3 minute

10 Jun 2021 - Știri și Noutăți

foodpanda deschide al doilea magazin în Cluj-Napoca și oferă acoperire integrală a municipiului pentru cumpărături livrate în 30 de minute

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță deschiderea celei de-a doua locații pandamart în Cluj-Napoca, parte din rețeaua de magazine proprii a companiei, de unde utilizatorii pot comanda digital, doar din platformă, cu livrare în 30 de minute, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta este cea de-a doua locație pandamart pe care compania o deschide în oraș în prima jumătate a acestui an. Astfel, foodpanda va oferi acoperire integrală a municipiului Cluj-Napoca pentru comenzi și livrări de la pandamart.

Produsele disponibile în supermarketul digital pandamart vin în completarea ofertei marilor lanțuri comerciale din Cluj-Napoca listate pe platformă. Clujenii pot accesa oferta celui mai apropiat pandamart în secțiunea Shops / Magazine a platformei, având disponibile în prezent peste 2.000 de produse de uz cotidian.

Pandamart Cluj-Napoca: livrări prin comenzi online

Printre categoriile listate în oferta pandamart se numără: fructe și legume, lactate și ouă, mezeluri și carne proaspătă, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri și gustări, apă, sucuri și băuturi, produse din tutun, alcool, pâine și produse panificație, cosmetică și îngrijire personală, produse destinate mamei și copilului sau produse pentru animale de companie. În completarea acestora, compania a introdus și noi categorii precum: produse pentru diete speciale (cum ar fi cele pentru diete vegane sau fără gluten), băuturi artizanale sau produse românești.

„Clujenii sunt printre cei mai activi utilizatori ai platformei foodpanda, fie că vorbim despre comenzi de la restaurante sau de cumpărături rapide. Datorită succesului înregistrat de prima locație pandamart inaugurată în Cluj-Napoca la începutul acestui an, am decis să deschidem încă o locație pandamart în oraș și să oferim acoperire integrală pentru cumpărături”, a declarat Andreea Petrișor, managing director foodpanda România.

Flota foodpanda va livra produsele solicitate de clienți în 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. Valoarea minimă a unei comenzi este de 49,99 lei, iar taxa de livrare pornește de la 5,99 lei și diferă în funcție de zona de livrare sau de campaniile în derulare. Intervalul orar în care clujenii pot face comenzi de la pandamart este cuprins între orele 09:00 și 23:00.

Noi magazine pandamart în Oradea și Iași

În prezent, primele trei locații pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca, urmând ca pe parcursul acestui an compania să extindă rețeaua de magazine și în alte orașe din țară, precum: Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași.

foodpanda.ro este una dintre cele mai mari platforme online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 8000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeș, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu, Tulcea, Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe.

Citeste si:
eMAG dă cumpărături de 10.000 de lei în 12 rate cu ajutorul HeyBlu, propriul IFN
eMAG dă cumpărături de 10.000 de lei în 12 rate cu ajutorul HeyBlu, propriul IFN

Începând de anul trecut, foodpanda și-a extins serviciile în zona comerțului rapid și acoperă o gamă diversificată în afara livrării de mâncare, integrând în secțiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar și non-alimentar.

foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global.

Recent, Glovo, unul dintre marii livratori de produse, a anunțat că va cumpăra foodpanda în România și Bulgaria, parte dintr-o serie de tranzacții separate cu Delivery Hero.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  foodpanda deschide al doilea magazin în Cluj-Napoca și oferă acoperire integrală a municipiului pentru cumpărături livrate în 30 de minute