Lectură de 2 minute

07 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo Agency deschide primul flagship store Dorelan din România, cu o investiție de 200.000 de euro

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Antreprenoarea Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo Agency, inaugurează primul flagship store Dorelan din România în urma unei investiții în valoare de 200.000 de euro. Flagship store-ul Dorelan, brand italian premium de saltele, mobilier și accesorii, este amenajat pe o suprafață de 330 de metri pătrați situată la parterul uneia dintre clădirile din proiectul rezidențial Belvedere Residences, într-o zonă dedicată retailului.

„Inaugurarea primului flagship store Dorelan din România reprezintă cel mai nou proiect al agenției de reprezentare Dedalo, la peste 13 ani de la înființare.

Pe lângă calitatea ridicată a saltelelor Dorelan, unul dintre cele mai bine vândute branduri de profil în Italia, vizitatorii magazinului nostru vor beneficia și de o gamă largă de servicii conexe, de o ofertă variată de saltele, paturi, somiere, perne, pilote și accesorii, toate destinate asigurării unui somn de calitate, precum și de consultanță personalizată privitoare la tipul de saltea care li se potrivește. Credem cu tărie că o bună calitate a somnului este esențială pentru o viață sănătoasă”, declară Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo și key account manager Dorelan.

Ce produse cuprinde noul flagship Dorelan

În noul flagship store Dorelan vor fi disponibile saltele pentru persoanele care fac mult sport, pentru copii și adolescenți, pentru persoane active sau sedentare, pentru persoane cu probleme lombare și multe altele.

Gama Dorelan din noul flagship store din nordul Bucureștiului cuprinde peste 100 de saltele de calitate produse în Italia. Cele mai multe dintre produse sunt disponibile cu livrare imediată, stocul permanent având o valoare de 100.000 de euro. Întregul proces, de la selectarea materialelor și pieselor până la finalizare, livrare și montaj, este monitorizat și supravegheat cu atenție de către specialiștii Dorelan.

Agenția de reprezentare Dedalo vizează și clienți instituționali din domeniile HoReCa și rezidențial. Astfel, pentru proiectele HoReCa & Office sunt oferite soluții și expertiză, de la analiza costurilor și recomandări de produse și până la asistență permanentă pe durata execuției, logistică și montaj.

Brandul Dorelan a fost fondat în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au hotărât să plece de la compania unde lucrau și să se dedice unui proiect ambițios, și anume producerea de saltele de calitate superioară. Astfel au luat formă, într-un mic garaj din Forlì, primele produse Dorelan. Din Forlì, firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea.

Teodora Lazăr a fondat Dedalo Agency, agenție de reprezentanță pentru mobilierul italian premium, în anul 2008. Ulterior, Teodora a luat decizia de a fonda Dedalo datorită pasiunii ei pentru designul italian. În 2010, Teodora s-a mutat la Roma, de unde a extins portofoliul Dedalo, ajungând de la trei companii reprezentante în 2008 la peste 20 de fabrici în 2021, ale căror produse premium le-a adus, în exclusivitate, pe patru piețe – România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Printre producătorii reprezentanți de Teodora Lazăr prin Dedalo se numără Calligaris, Ditre Italia, Sangiacomo, Meson’s, Connubia, Tooy, Slamp, Ethimo, Il Fanale, Alea Office, Kastel. Etc.

Citeste si:
Black Friday la JYSK: Ce reduceri a pregătit retailerul la colecția de decorațiuni pentru Crăciun
Black Friday la JYSK: Ce reduceri a pregătit retailerul la colecția de decorațiuni pentru Crăciun

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo Agency deschide primul flagship store Dorelan din România, cu o investiție de 200.000 de euro