Lectură de 3 minute

03 Dec 2020 - Știri și Noutăți

FlorideLux.ro estimează un volum dublu de comenzi de flori și decorațiuni în perioada Sărbătorilor

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale È™i cadouri online È™i offline din România, estimează că volumul vânzărilor din perioada Sărbătorilor de iarnă se va dubla în acest an comparativ cu acelaÈ™i interval din 2019, pe fondul tendinÈ›ei de a petrece Sărbătorile acasă, cu familia, È™i a creÈ™terii comenzilor online.

În cadrul noii colecÈ›ii de iarnă bazată pe conceptul Crăciunului petrecut în familie, clienÈ›ii FlorideLux.ro vor regăsi produse precum: aranjamentele florale speciale pentru Crăciun, coÈ™uri cadou, cutii cadou cu coroniÈ›e de Crăciun, jucării de pluÈ™, praline cu tematică festivă, dar È™i decoraÈ›iuni sau aranjamente inedite pentru casă, cum ar fi statuete decorative tematice, îngeraÈ™i din ceramică, lumânări parfumate, baloane cu heliu, vase, cutii È™i coÈ™uleÈ›e - toate create È™i decorate în spiritul Sărbătorilor. NuanÈ›ele predominante sunt cele calde: alb pur, auriu È™i roÈ™u, cu accente de verde. În ceea ce priveÈ™te florile utilizate în aranjamentele florale decorative, printre acestea se numără: amaryllis, lalele, ilex, trandafiri, crengi înzapezite sau decoraÈ›iunile naturale uscate din portocale, limetă, mere, scoarță de copac sau flori de bumbac.

Potrivit companiei, preÈ›ul unui aranjament floral din colecÈ›ia de iarnă va începe de la 79 lei, iar cel mai scump va ajunge la 800 lei, È™i constă într-un aranjament pentru masă format dintr-un mix de conifere fresh într-un vas special creat manual din scoarță de copac, cu lumânari decorative, globuri È™i luminiÈ›e.

“Ne aÈ™teptăm la o dublare a comenzilor pentru colecÈ›ia nouă de iarnă în comparatie cu cea de anul trecut, întrucât asistăm la un peisaj economic È™i social cu totul diferit È™i la o schimbare majoră a comportamentului de consum al clienÈ›ilor. În contextul pandemiei, majoritatea românilor vor renunÈ›a la călătorii sau petreceri în restaurante, aÈ™adar, în acest an, Crăciunul este - poate mai mult ca niciodată - despre casă, familie È™i cei apropiaÈ›i. Astfel, am creat aranjamente florale decorative, ideale pentru a aduce în case atmosfera magica a sezonului de Craciun, ce pot livrate oriunde în România, în condiÈ›ii de siguranță. Mai mult, preÈ›urile noii colecÈ›ii au fost reduse față de cele ale colecÈ›iei trecute, pentru a ajunge în casele cât mai multor români printr-o coroniță pe ușă sau un aranjament floral pe masa de Crăciun” , a declarat Marius Dosinescu, CEO È™i fondator FlorideLux.

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 16 ani în industria de flori È™i cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florărie online cu peste 5.000 de buchete È™i aranjamente florale È™i livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar È™i oriunde în lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante È™i speciale, pentru cadouri corporate È™i personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiaÈ›i È™i brazi în ghiveci; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare È™i alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  FlorideLux.ro estimează un volum dublu de comenzi de flori È™i decoraÈ›iuni în perioada Sărbătorilor