Lectură de un minut

10 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Flanco va opera in cel mai nou depozit de clasa A+

Retailerul de electronice si electrocasnice, Flanco a incheiat un parteneriat cu H.Essers pentru servicii de depozitare in centrul logistic al companiei din Bucuresti, acesta intrand in vigoare incepand cu luna septembrie. Parteneriatul va conduce la o scadere a timpului de aprovizionare a magazinelor la maximum 24 de ore si, in consecinta, la o livrare rapida a comenzilor catre clientii finali, pana in casa lor.

„Promisiunea noastra de a fi mereu peste asteptari inseamna si imbunatatirea fluxurilor interne pentru a ne asigura ca raspundem cerintelor clientilor nostri in cele mai bune conditii de pe piata,” a declarat Catalin Cirnaru, Supply Chain Manager Flanco. „Am ales sa lucram cu cei de la H.Essers pentru rapiditatea si acuratetea identificarii produselor in depozit si precizia in respectarea termenelor de livrare. In plus, am reusit sa eficientizam cheltuielile, printr-o reducere cu 15% a costurilor de distributie si depozitare, ceea ce la final se va reflecta inclusiv in preturi mai bune pentru clientii nostri.”

Suprafata ocupata de Flanco Retail va fi de aproximativ 5000 m2, intr-o cladire cu suprafata totala de peste 30000 m2 proiectata si construita dupa principiile arhitecturii ecologice. Flanco va depozita peste 1,6 milioane m3 de produse/ an. Cladirea este certificata dupa standardele HACCP in ceea ce priveste controlul ambiental si al conditiilor de igiena.

”Faptul ca vom opera dintr-un centru de depozitare care respecta cele mai inalte standarde ecologice si de performanta vine ca un raspuns la dorinta noastra de a fi nu numai o companie eficienta operational, dar si o companie „verde”, responsabila fata de impactul activitatii sale asupra mediului inconjurator si de amprenta pe care o lasa in comunitate”, a spus Catalin Cirnaru.

„Suntem o companie in continua dezvoltare, iar principalele noastre teluri sunt cresterea nivelului de calitate si eficientizarea serviciilor logistice pe care le oferim partenerilor nostri. Personalizarea proceselor logistice oferite unui asemenea jucator pe piata interna de retail, precum Flanco, a condus la obtinerea unor servicii prestate la cele mai inalte standarde si la o eficienta in deservirea clientului final, cumparatorul produselor, care vor face sigur diferenta pe piata de profil”, a declarat Jeroen Fabry, Business Unit Manager H.Hessers.

Citeste si:
Profi a închiriat două noi depozite în Timișoara și Craiova, de peste 100.000 metri pătrați

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco va opera in cel mai nou depozit de clasa A+