Lectură de un minut

16 Feb 2017 - Știri și Noutăți

Flanco anunta inceperea unei colaborari cu o retea de vanzare de bilete

Abonează-te pe  

Retailerul Flanco Romania anunta ca incepand cu această luna da startul unei colaborari cu reteaua de vanzare de bilete iaBilet.ro. Acest parteneriat va oferi clientilor sai posibilitatea sa achizitioneze si sa ridice bilete la evenimente, din oricare magazin din tara.

Mihai Barbu, Director Vanzari Flanco Retail a declarat: “Ne preocupa sa ne extindem constant oferta cu servicii utile pentru clientii nostri, fiind chiar initiatorii majoritatii serviciilor existente azi in piata de electro-it, asa ca o colaborare cu iaBilet.ro ni s-a parut o buna ocazie pentru a aduce un plus de confort publicului iubitor de evenimente, fie ca este vorba despre concerte, spectacole, piese de teatru sau stand-up comedy. Facilitam astfel relatia dintre publicul iubitor de evenimente socio-culturale si organizatorii acestor evenimente, avand prezenta in toate judetele tarii, respectiv in 74 de orase si 120 de magazine”.

Biletele vor putea fi achizitionate in toate magazinele Flanco din tara, direct de la casele de marcat, si vor fi achitate in numerar si/sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro.

iabilet.ro

Parteneriatul cu Flanco ofera clientilor nostri servicii de calitate, in cadrul unei retele de magazine care se intinde in toata tara, iar cele peste un milion de bilete vandute anual pot acum ajunge mult mai rapid la acestia. Pentru ca punem accent pe tehnologie si inovatie, aveam nevoie de un nume puternic precum Flanco in cadrul retelei noastre fizice, de un brand care sa confirme seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite de iaBilet.ro, atat spectatorilor, cat si celor cateva sute de organizatori de spectacole din toata tara, cu care lucram zi de zi”, completeaza Ionescu Emil, Director General, iaBilet.ro.

Flanco comercializeaza produse IT&C, electronice si electrocasnice si are o retea de 120 de magazine, distribuite in 74 de orase in Romania.

iaBilet.ro a fost lansat in urma cu cinci ani si a devenit cea mai mare retea de vanzare de bilete din Romania, pentru mai multe evenimente, cu 2000 de puncte de vanzare la nivel national.

Citeste si:
Flanco crește valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla. La cât ajunge acesta acum
Flanco crește valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla. La cât ajunge acesta acum
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco anunta inceperea unei colaborari cu o retea de vanzare de bilete