Lectură de 2 minute

07 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Flanco oferă clienților posibilitatea de buy back la telefoanele mobile, printr-un parteneriat cu FLIP.RO

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flanco adaugă un nou serviciu în portofoliul său – BuyBack la Telefoanele Smart – în parteneriat cu FLIP.RO. Clienții care doresc să-și înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziționa alte produse electronice, pot veni în magazinele Flanco, unde evaluările se efectuează pe loc.

”Lansăm acest serviciu foarte solicitat de către consumatori împreună cu FLIP.RO, recunoscut pe piață pentru că evaluează instant și oferă o valoare excelentă pentru produsele returnate de clienți. Avantajele pe care le aducem împreună cu Flip sunt evidente. Clienții pot să-și aducă telefoanele mobile de care vor să se despartă în oricare magazin din rețeaua noastră. Telefoanele sunt evaluate pe loc în magazin cu ajutorul unei aplicații, fără a mai fi nevoie de un proces de negociere sau de timp de așteptare așa cum se întâmplă pe alte platforme. Voucherele valorice se emit și ele pe loc”, explică Ovidiu Nicușan, director de marketing, Flanco Retail.

Prin serviciul BuyBack Flip, clienții Flanco înlocuiesc telefoanele mobile de care nu mai au nevoie cu vouchere valorice în schimbul cărora pot alege orice tip de produs din magazinele Flanco. Prețul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale, beneficiind însă de siguranță, de un timp extrem de redus de evaluare și de o ofertă corectă.

Voucherele valorice emise instant pot fi folosite imediat în orice magazin Flanco, pentru orice tip de produs. Valoarea acestora depinde, evident, de starea și valoarea telefonului returnat, procesul de evaluare fiind unul extrem de corect și transparent, în avantajul Clientului.

Flip este unul dintre cele mai mari start-upuri românești din economia circulară care rezolvă problema de siguranță și garanție cu care se confruntau atât vânzătorii, cât și cumpărătorii de produse utilizate comercializate prin site-urile de anunțuri.

Fiecare telefon pe care îl preluam prin procesul de buyback urmează un proces de verificare și recondiționare riguros, direct în service-ul Flip. Astfel, cumpărătorii de pe marketplace-ul FLIP.RO primesc un telefon aproape ca nou, cu garanție și drept de retur, totul în siguranță și fără bătăi de cap.

În contextul economic volatil actual, avantajele economiei circulare, prin care clienții pot economisi bani și pot contribui la protecția mediului, vor schimba rapid felul în care milioane de oameni folosesc produsele din sectorul de tehnologie și nu numai.

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 111 orașe ale României.

Citeste si:
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco oferă clienților posibilitatea de buy back la telefoanele mobile, printr-un parteneriat cu FLIP.RO