Lectură de un minut

27 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Flanco lanseaza primul outlet electro-IT

Abonează-te pe  

 Pe 27 aprilie, Flanco deschide in Bucuresti un nou tip de magazin, atat in reteaua sa, cat si in piata: primul outlet de produse electro-IT, punandu-se in vanzare produse cu reduceri considerabile de pret la produse din toate categoriile.

Outletul Flanco Mihai Bravu este deschis pe strada Racari, nr. 5. Orarul de functionare este 9:00-21:00, de luni pana sambata, respectiv 10:00-20:00, duminica.

Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail a declarat: “Eficienta si flexibilitatea in operatiuni sunt valori dupa care ne ghidam inca de anul trecut si pe care ni le-am pastrat drept obiective si pentru acest an”, spune. “In contextul unui consum in crestere, dar si al unui retail traditional confruntat cu provocari specifice erei digitale, trebuie sa ne adaptam. Anul trecut, asta a insemnat sa inchidem magazine in marile centre comerciale si sa ne concentram pe deschideri de spatii stradale si boxuri in parcuri comerciale. De data asta, a insemnat sa transformam un magazin, cu o pozitie cheie si un spatiu amplu de depozitare, in singurul outlet de produse electro-IT, din Bucuresti.

Gama de produse din magazinul Flanco Mihai Bravu va fi formata din produse resigilate sau in lichidare de stoc, toate cu reduceri de pret consistente, care pot ajunge pana la 80%.

Vor fi comercializate produse electro-IT din toate categoriile, cu exceptia accesoriilor, cu accent pe electrocasnice mari si televizoare. Televizoare pot ajunge la 299 lei, masini de spalat si aragazuri la 399 lei, aspiratoare la 99 lei.

Pe langa produse la preturi mici, pentru orice buzunar, clientii vor avea si alte beneficii:

  • transport gratuit pentru toate produsele
  • finantare prin 15 rate fara dobanda, cu pre-aprobare in 10 minute, fara adeverinta, pentru achizitii de peste 1.500 lei, prin credit Cetelem.

Citeste si:
Scoala Flanco: incepe a patra editie cu cursuri gratuite de formare
Scoala Flanco: incepe a patra editie cu cursuri gratuite de formare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco lanseaza primul outlet electro-IT