Lectură de 2 minute

26 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Flanco deschide un nou magazin în București și ajunge la 158 de unități în țară

Angela Alexandru

Flanco Retail deschide un nou magazin în Capitală, în AFI Cotroceni, și ajunge la o rețea de 158 de locații. Noul magazin se găsește la etajul 1 al centrului comercial și ocupă o suprafață de 900 metri pătrați.

Cu deschiderea magazinului din AFI Cotroceni, Flanco își urmează strategia proprie, în ceea ce privește eficientizarea. Dacă în anul 2017, retailerul ieșea din marile complexe comerciale, atunci când cei mai mulți intrau, în prezent lucrurile s-au schimbat. 

„Chiar dacă în acest moment ne confruntăm cu un context care favorizează cumpărăturile online și ne-am axat foarte mult, în această perioadă, pe dezvoltarea serviciilor care deservesc comerțul digital, suntem încrezători că o parte din clienții care au migrat în online se vor reîntoarce în magazinele fizice, pentru a beneficia atât de o gamă largă de produse, cât și de consultanță specializată și personalizată pe nevoile fiecăruia”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Citește mai multe despre noul director de marketing Flanco.

În magazinul Flanco AFI Cotroceni, clienții vor putea beneficia de oferte variate și de întreaga paletă de servicii ale retailerului, fie că sunt financiare (accesarea unui credit rapid prin aplicația Electro-Credit sau până la 40 de rate fără dobândă) sau de achiziție (transport gratuit, garanții extinse și asigurarea produselor); în luna septembrie, retailerul a extins serviciul de livrare programată în alte 10 județe și a reintrat în programul de afiliere Profitshare.

Citeste si:
Marc O’Polo a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași

„În urmă cu trei ani, ieșeam din mall-uri pentru a ne extinde cu formate de magazine de dimensiuni mai mici în mai multe orașe din țară, în proximitatea clienților”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco România.

„Ne-am luat întotdeauna deciziile pe criterii de eficiență operațională, chiar dacă asta a însemnat uneori să mergem contra curentului. Strategia pe care am construit-o pe această fundație ne-a ajutat să ne păstrăm echilibrul financiar în cele mai dificile situații și să creștem treptat și sustenabil când am putut valorifica oportunitățile pieței”, a completat Dragoș Sîrbu. „Anul acesta a fost unul dinamic, in care am avut oportunitatea să deschidem multe puncte de vânzare, urmărind îndeaproape comportamentul clienților noștri și preferințele lor, în niște circumstanțe volatile. Agilitatea în decizii ne-a ajutat să ne menținem eficienți, dar și apropiați în relație cu ei”.

Retailerul autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice Flanco are peste 1.500 de angajați. Compania deţine o rețea de 158 de magazine dispuse în 116 orașe din țară.

Citeste si:
Amnistia fiscală 3.0 – noi facilități acordate contribuabililor, alte incertitudini
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide un nou magazin în București și ajunge la 158 de unități în țară