Lectură de 2 minute

24 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Flanco deschide un magazin într-un oraș din țară în care nu era prezent

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Flanco a deschis un magazin stradal în FăgăraÈ™, singurul din oraÈ™ È™i al treilea din judeÈ›ul BraÈ™ov. Retailerul a ajuns, astfel, la o reÈ›ea de 157 de magazine, amplasate în 112 oraÈ™e ale țării. 

Sursa foto: Flanco

Situat chiar în centrul oraÈ™ului, magazinul È™i-a întâmpinat deja primii clienÈ›i, care au descoperit o gamă de produse atent selecÈ›ionată, oferte speciale cu ocazia deschiderii È™i o paletă vastă de servicii È™i instrumente de finanÈ›are.

“Pentru oraÈ™ul FăgăraÈ™, am ales un magazin de proximitate, cu o locaÈ›ie cât mai accesibilă pentru clienÈ›ii noÈ™tri, chiar în centrul oraÈ™ului, alături de puncte importante de interes: Parcul Central, PiaÈ›a Republicii”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco.

În perioada următoare clienÈ›ii vor beneficia de oferte de neratat dedicate deschiderii, la o gamă variată de produse Electro-IT, dar È™i de posibilitatea obÈ›inerii unui voucher în valoare de 200 de lei, prin programul Rabla propriu al retailerului, la predarea unui electrocasnic vechi È™i achiziÈ›ionarea unuia nou din aceeaÈ™i categorie.

Flanco pune la dispoziÈ›ia clienÈ›ilor săi posibilități variate de achitare a cumpărăturilor: de la achiziÈ›ionarea în până la 60 de rate fixe, printr-un credit obÈ›inut pe loc, în magazin, fără adeverință de salariu, la cumpărături prin card de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau chiar achitarea produselor în 3 sau 4 luni, doar cu cardul de salariu. În plus, clienÈ›ii pot accesa serviciul de buy-back la telefoane smart, rapid È™i uÈ™or, direct în magazin.

“Serviciul de buy-back pe care îl oferim în magazinele Flanco este unul dintre cele mai atractive de pe piață È™i este disponibil inclusiv în magazinul din FăgăraÈ™. Modul de funcÈ›ionare este foarte simplu È™i în avantajul clientului: vechiul telefon, de care clientul vrea să se despartă, este evaluat pe loc, în magazinul nostru, cu ajutorul unei aplicaÈ›ii. În funcÈ›ie de starea È™i de valoarea telefonului, se emite pe loc un voucher valoric, pe care clientul îl poate utiliza pentru a-È™i achiziÈ›iona orice tip de produs din magazinele noastre, nu neapărat un alt telefon”, explică IonuÈ› Cîrstea.

Magazinul Flanco din FăgăraÈ™ va fi deschis de luni până vineri în intervalul 09:00-19:00, iar sâmbăta, în intervalul 09:00-14:00, la adresa strada Republicii nr. 7.

Flanco este retailer autohton de produse IT&C, electronice È™i electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajaÈ›i, compania deÅ£ine o reÈ›ea de 157 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 oraÈ™e ale României.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Flanco deschide un magazin într-un oraÈ™ din È›ară în care nu era prezent