Lectură de un minut

07 Aug 2014 - Știri și Noutăți

Reteaua de magazine Flanco adauga un magazin nou la Sfantu Gheorghe si il muta pe cel de la Miercurea Ciuc

Ca parte a planurilor de extindere si de modernizare, Flanco anunta deschiderea celui de-al 82 lea magazin, primul din Sfantu Gheorghe, si relocarea magazinului din Miercurea-Ciuc intr-un spatiu mai mare.

 
 

Investitiile cumulate pentru cele doua magazine se ridica la un total de 750.000 euro, incluzand stocurile de marfa.

Magazinul dIn Sfantu Gheorghe, situat in cadrul Centrului Comercial Sugas, va avea o suprafata totala de 510 metri patrati, necesitand o investitie totala de 400.000 Euro. Primirea, consilierea si servirea clientilor va fi formata dintr-o echipa de 8 consultanti de vanzari. Realocarea magazinului dIn Miercurea - Ciuc, va fi facut in Centrul Comercial TULIPAN din zona pietonala a orasului, transferul echipei de 7 oameni intr-un spatiu de 610 metri patrati, costand 350.000 de Euro.

CEO Flanco Retai Dragos Sirbu declara:

„In cele doua noi locatii Flanco pe care le inauguram astazi, ne confirmam promisiunea pe care ne-am asumat-o fata de clientii nostri, aceea de a fi "Mereu peste asteptari". Amenajarea spatiului, organizarea produselor, selectia ofertelor si, nu in ultimul rand, modul in care clientii nostri sunt primiti de consilierii de vanzari reflecta aceleasi standarde ridicate pe care ni le-am impus pentru toate magazinele din retea.”

 

Ambele locatii pastreaza pachetul complet de servicii propus de Flanco pentru clienti: livrarea pana in casa, programul de fidelitate Mereu Flanco si/sau garantia All Inclusive, disponibile pentru toate produsele comercializate de companie.