Lectură de 2 minute

05 Apr 2017 - Știri și Noutăți

Retailerul Flanco mai deschide un magazin in Oradea

Abonează-te pe  

Maine, 6 aprilie, Flanco va inaugura cel de-al doilea magazin din Oradea, in centrul comercial Prima Shops.

 

Retailerul ajunge astfel la o retea de 119 locatii in tara. Noua unitate va ocupa o suprafata totala de 500 de metri patrati, dupa o investitie de 100.000 de euro.

Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail a declarat: “Oradea este unul dintre cele mai importante orase pentru noi si unul dintre cele mai prospere din tara, asa ca, la scurt timp dupa ce am inchis unitatea din Era Park iata ca deschidem un nou magazin. Suntem mai bine pozitionati si, la fel ca in toate magazinele din tara, vom pune la dispozitia clientilor nostri tehnologie de ultima generatie, alaturi de o echipa de consilieri specializati, pregatiti sa le ofere asistenta de care au nevoie in procesul de cumparare (...) Daca in 2016 ne-am concentrat pe extinderea puternica a retelei, prin deschiderea a 25 de unitati noi, in urma unei investitii de peste 10 milioane de lei, anul acesta, cuvantul cheie este “optimizare”. Avem, asadar, in vedere atat deschideri de magazine – am semnat deja cinci noi contracte de inchiriere pentru anul acesta si ne aflam in procesul de evaluare a altor 10-12 oportunitati – cat si, acolo unde este cazul, inchideri sau relocari”.

flanco oradea

Magazinul va avea 10 angajati, pregatiti sa raspunda solicitarilor. Aici vor fi depozitate mai multe gadgeturi, electronice, electrocasnice si aparate de ingrijire si infrumusetare.

Incepand cu primele zile de la deschidere, in intervalul 6-9 aprilie, Flanco va oferi tuturor clientilor un discount de 15% la orice produs achizitionat, si optiunea de plata in 15 rate fara dobanda, prin credit pe loc, fara adeverinta de salariu.

Adresa magazinului Flanco Oradea Kaufland este Bd. Decebal, nr. 61 A, in cadrul Prima Shops si va functiona dupa orarul 10:00-21:00, de luni pana sambata, iar duminica intre 10:00-19:00.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 119 magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 74 de orase.

Citeste si:
Recolamp lansează o platformă de ”donații„ pentru producătorii şi distribuitorii de deșeuri electrice și electronice
Recolamp lansează o platformă de ”donații„ pentru producătorii şi distribuitorii de deșeuri electrice și electronice

.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Flanco mai deschide un magazin in Oradea