Lectură de 3 minute

11 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Flanco contribuie cu 350.000 de lei la modernizarea Sălii “Ana Pascu”, în urma parteneriatului încheiat cu Federația Română de Scrimă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flanco sponsorizează cu 350.000 de lei modernizarea și dotarea cu echipamente tehnice a Sălii de Scrimă ''Ana Pascu'', ca parte a perteneriatului încheiat cu Federația Română de Scrimă din această primăvară.

Împreună cu echipa Federației Române de Scrimă, am decis că prima mare etapă a acestui parteneriat trebuie să fie îmbunătățirea condițiilor pentru antrenamentul sportivilor. Asigurarea unui mediu optim pentru antrenamente este prima condiție pentru ca acești tineri să aibă motivația de a face performanță. Sperăm, astfel, să îi sprijinim pe sportivii de azi în drumul lor spre rezultate deosebite, dar și să încurajăm noile generații să se alăture acestui sport nobil”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Pe lângă modernizarea propriu-zisă a sălii de scrimă din cadrul Complexului Sportiv Floreasca, un punct important a fost reprezentat de dotările tehnice adăugate. Cu ajutorul camerelor video, al monitoarelor, al laptopurilor și al ecranelor TV instalate, sportivii își pot înregistra și urmări antrenamentele – personale sau ale coechipierilor, ca parte a procesului de învățare și de îmbunătățirea a performanțelor.


Parteneriatul cu Flanco a adus Federației Române de Scrimă posibilitatea de a moderniza sala de scrimă în care se antrenează loturile naționale, astfel încât acum ne putem mândri cu niște condiții la standarde internaționale. Datorită transmisiunilor live pe YouTube, întreaga comunitate a scrimei românești, formată din sportivi, antrenori, părinți și susținători, a putut fi conectată la campionatele naționale desfășurate cu multe restricții, din cauza contextului pandemic.

Ne-am bucurat să putem arăta, astfel, că sportivii noștri au posibilitatea de a se antrena în condiții deosebit de favorabile, pentru a se prezenta cu succes la Campionate Mondiale și chiar la Jocurile Olimpice. Medalia obținută la Tokyo de Ana Maria Popescu reprezintă un rezultat cu care ne mândrim și pe care ne dorim să îl repetăm la cât mai multe competiții sportive internaționale”, spune Marius Florea, Președinte Federația Română de Scrimă.

Totodată, Flanco a premiat întreaga echipă de scrimă participantă la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 – sportivi, antrenori, kinetoterapeut, în cadrul unui eveniment special dedicat acesteia, organizat chiar astăzi, 11 august, în sala de scrimă Ana Pascu.

În primăvară, Flanco a premiat sportivii care s-au întors cu medalii de la Campionatele Mondiale de Scrimă Juniori și Cadeți din Cairo: Marco Șovar (Medalia de aur și titlul de Campion Mondial la Cadeți), echipa sabie feminin compusă din Ilinca Pantiș, Maria Matei, Felicia Iacob și Mihaela Chițu (locul 3 și medalia de bronz la Juniori).

Flanco este unul dintre cei mai mari retaileri din industria IT&C, electronice și electrocasnice. Compania are o rețea de 158 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 oraașe din România și 1.500 de angajați la nivel național.

Citeste si:
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco contribuie cu 350.000 de lei la modernizarea Sălii “Ana Pascu”, în urma parteneriatului încheiat cu Federația Română de Scrimă