Lectură de un minut

24 Nov 2014 - Știri și Noutăți

Vanzari de 98 de milioane de lei pentru Flanco de Black Friday

Reatailerul electro-it Flanco a incheiat weekendul de shopping 21-23 noiembrie cu vanzari totale de 98 de milioane de lei. Retailerul si-a depasit, astfel, performantele obtinute in perioada similara a anului trecut cu aproximativ 40% ca valoare si cu 45% ca numar de unitati comercializate.

„Am derulat Black Friday atat in reteaua de 87 de magazine din intreaga tara, cat si pe Flanco.ro”, a spus Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. „Ne-am pregatit cu o gama de produse care, in proportie de 95%, au fost lansate in ultimul an, iar optiunea clara a clientilor pentru noile tehnologii, reflectata in rezultatele de vanzari, ne confirma ca am avut dreptate sa mizam pe nou.”

Ponderea vanzarilor in rate in weekendul deschis de Black Friday a fost de aproximativ 20%, confirmand strategia Flanco de asociere a ofertelor de vanzare cu cele de finantare.

„Oamenii au putut achizitiona produsele pe care si le doreau nu numai la preturi foarte bune, dar si cu solutii de finantare avantajoase, fara dobanzi, fapt care a dus la un trade-up, respectiv clientii au putut opta pentru tehnologii de ultima ora sau pentru performante superioare ale produselor”, a mai spus Dragos Sirbu. „Am extins, astfel, sfera oportunitatilor de cumparare si clientii au reactionat imediat, pentru ca oricine isi doreste sa cumpere ce e mai bun, in cele mai bune conditii.”

In cele trei zile de vanzari de varf, retailerul s-a pregatit cu un program de lucru extins si 1100 de consilieri de vanzari. Traficul inregistrat in intreaga retea de magazine si pe www.flanco.ro a fost de peste 2,5 milioane vizitatori.

Citeste si:
Pandemia a mutat școala online: vânzările de laptopuri, tablete și camere web, în creștere cu 50%

Mai multe pe: Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vanzari de 98 de milioane de lei pentru Flanco de Black Friday