Lectură de 2 minute

23 Oct 2014 - Știri și Noutăți

Flanco a investit in 2014 peste 1.8 milioane de euro in dezvoltare si si-a extins reteaua de magazine la 87 de unitati.

Flanco Retail isi continua planul de expansiune, astfel ca pana la finalul acestui an va deschide 7 magazine, ajungand astfel la 87 de unitati, si va extinde un magazin important din retea (Flanco Bacau Mall), anunta compania.

 

Primele magazine deschise sunt Flanco Targoviste din Complex Pavcom deschis in data de 9 octombrie, noul magazin din Targu Jiu, relocat in Centrul Comercial Shopping City, noul magazin din Sinaia Centrul Comercial Carpati si magazinul cu numarul 11 din Bucuresti din Centrul Comercial Arcade Pallady, ultimele trei deschise in perioada 16 - 18 octombrie. Joi, 23 octombrie isi deschid portile alte doua noi magazine: Flanco Hunedoara, primul magazin din acest oras si Flanco Timisoara din Centrul Comercial Arcade Nord, reteaua Flanco ajungand astfel la 87 de magazine.

Flanco a mai deschis de la inceputul anului doua magazine - in Cluj complex Winmarkt si Sf. Gheorghe complex Sugas si a relocat magazinul din Miercurea Ciuc in complexul Comercial Tulipan. Pe langa deschideri, Flanco investeste si in modernizarea a 42 de magazine, astfel incat clientii vor fi intampinati de aceeasi atmosfera in toate magazinele. Aceste proiecte de investitii ale companiei in extinderea si modernizarea retelei se vor ridica la peste 1.4 mil de euro (fara stoc de marfa), pana la finalul anului 2014.
La finalul anului suprafata de vanzare a retailerului va ajunge la aproximativ 55.000 metri patrati. Compania isi urmareste principiile de eficienta operationala si raportat la reteaua de magazine, locatiile cu performante reduse fiind inchise si relocate - asa cum s-a intamplat cu magazinele din Miercurea Ciuc si Targu Jiu.

Planul de investitii pe acest an include un buget de peste 450.000 de euro, alocat dezvoltarii tehnologice. Investitiile in sistemul IT au deja rezultate concrete, reflectate intr-o experienta de cumparare imbunatatita. Astfel, timpul de raspuns la client, la procesarea comenzilor online s-a redus la doua ore, iar cel la procesarea comenzilor cu ridicare din magazin, la o ora. De asemenea, pentru comenzile cu rezervare in magazin, timpul de pregatire a predarii produsului catre client s-a redus la numai cinci minute. De asemenea, site-ul Flanco a fost optimizat pentru accesare rapida si facila de pe dispozitivele mobile, ca raspuns la cerintele pietei - traficul pe www.flanco.ro de pe telefoane si tablete a crescut in primele 9 luni ale anului cu peste 200%, fata de anul trecut.

Citeste si:
Flanco mai deschide două magazine în incinta galeriilor Kaufland

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco a investit in 2014 peste 1.8 milioane de euro in dezvoltare si si-a extins reteaua de magazine la 87 de unitati.