Lectură de un minut

27 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Filiala olandeză a JD Sports, în faliment. Retailerul va închide un total de 54 de magazine 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Sprinter își suspendă activitatea în Țările de Jos. Falimentul Sports Unlimited Retail, filiala olandeză a JD Sports, proprietarul Sprinter, a declanșat închiderea magazinelor lanțului de modă sportivă din Olanda. Măsura afectează un total de 54 de magazine Sprinter, Perry Sport, Aktiesport, dar nu și JD Sports. 

 

Sursa foto: Pixabay

Închiderea lanțului din Olanda vine la doi ani după ce compania a debarcat în Olanda la sfârșitul anului 2021. Afacerile Sprinter și JD Sports din alte țări nu vor fi afectate de desființarea Sprinter în Olanda, scrie modaes.com.

La începutul lunii decembrie, Sports Unlimited Retail, grupul-mamă al Perry Sport, Aktiesport și Sprinter în Olanda, deținut de JD Sports, a cerut echivalentul olandez al falimentului.

Anul acesta, JD Sports a cumpărat restul de 49,98% din Isrg pentru o sumă totală de 500 de milioane de euro în numerar. Compania și-a accelerat semnificativ expansiunea în Olanda în ultimele luni și a adăugat 27 de magazine Sprinter.

Compania își concentrase expansiunea europeană pe această piață, deși la începutul anului a anunțat creșterea sa în alte părți ale continentului și intenția de a continua extinderea mărcii în străinătate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Filiala olandeză a JD Sports, în faliment. Retailerul va închide un total de 54 de magazine