Lectură de un minut

26 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Ferrero Rocher, la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ce găsesc românii la stand

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ferrero Rocher își va face simțită prezența și anul acesta la Târgul de Crăciun din Sibiu, unde așteptă vizitatorii cu brațele deschise și cu multe experiențe inedite.

Sursa foto: Ferrero Rocher/ Facebook

Târgul de Crăciun din Sibiu întâmpină oaspeții, alături de cei dragi, în spațiile special amenajate de Ferrero Rocher: tunelul de lumini feerice, un panou foto cu realitate augmentată și instalații remarcabile pentru a crea amintiri memorabile și Instagramabile. De asemenea, la pop-up store-ul Ferrero Rocher, vizitatorii vor găsi nu doar produse din portofoliul clasic, ci și surprize exclusive, pregătite special pentru această ocazie.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment iubit de români, care a debutat ca un proiect de cultură în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană. De-a lungul timpului, evenimentul s-a bucurat de apreciere națională și internațională.

În acest an, cea de-a XVI-a ediție va avea loc în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în Piața Mare din Sibiu.

Ferrero SpA, cunoscută ca Ferrero Group sau pur și simplu Ferrero, este o companie multinațională italiană și unul dintre cei mai mari producători de ciocolată din lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ferrero Rocher, la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ce găsesc românii la stand