Lectură de 3 minute

07 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Ferrero Rocher și Kinder vor fi prezente la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ce găsesc românii la standurile lor

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Ferrero Rocher, împreună cu Kinder, branduri de ciocolată, sunt anul acesta partenerii unuia dintre cele mai așteptate eveniment de iarnă – Târgul de Crăciun din Sibiu.

Sursa foto: Ferrero Rocher/ Facebook

Târgul de Craciun din Sibiu este un eveniment devenit tradiție, un proiect cultural care a debutat în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană.

Pe durata acestui eveniment, Ferrero Rocher a pregătit mai multe atracții decorate pentru a oferi tuturor participanților, începând cu tunelul de lumini și continuând cu terasa panoramică, panoul foto cu realitate augmentată, globul de iarnă pentru fotografii originale, precum și un pop-up store Ferrero special amenajat unde sunt disponibile la vânzare diverse sortimente de specialități Raffaello și praline Ferrero Rocher, Mon Cheri, Ferrero Prestige sau Ferrero Collection.

În plus, pe lângă produsele iubite de toata lumea, zâmbete colorate și inspirație pentru cadouri, fiecare consumator poate primi o broșură cu idei de decorațiuni festive care pot fi realizate cu specialități din portofoliul companiei.

În celebrarea acestui parteneriat, Ferrero Rocher invită participanții la târg să surprindă imagini frumoase cu atracțiile decorate cu Ferrero Rocher și să le posteze pe paginile proprii de Social Media alături de #CreatorDeClipeMagice, pentru șansa de a câștiga unul din cele 50 de conuri Ferrero Rocher cu 96 de praline fiecare.

De asemenea, în fiecare weekend până la venirea Moșului, Kinder pune la dispoziția copiiilor un loc magic, unde cei mici au ocazia astfel să-i mulțumească Moșului pentru cadourile de anul trecut, să-i împărtășească dorințele de anul acesta sau doar să-i povestească aventurile lor din ultimul an.

Cea de-a XV-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu, declarat al 10-lea cel mai frumos târg din lume conform listei publicate de site-ul global de turism Big 7 Travel pentru anul 2022, se desfășoară în perioada 11 noiembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu.

Ferrero SpA, cunoscută ca Ferrero Group sau pur și simplu Ferrero, este o companie multinațională italiană și unul dintre cei mai mari producători de ciocolată din lume. A fost fondată în anii ’40 în Alba, Piemont, Italia, cand Piera si Pietro Ferrero au transformat o cofetarie intr-o mica fabrica. Familia Ferrero a fost, de fapt, primul producător italian din sectorul cofetăriei care, după cel de-al Doilea Război Mondial, a deschis fabrici și birouri în afara țării, transformând compania într-un adevărat grup internațional. Compania a cunoscut o perioadă de creștere extraordinară sub conducerea fiului lui Pietro, Michele Ferrero, care la rândul său a predat operațiunile fiilor săi, Pietro Jr. și Giovanni Ferrero. Grupul Ferrero la nivel mondial, condus acum de președintele executiv Giovanni Ferrero, include 32 de fabrici pe 5 continente, produsele sale sunt vândute în peste 170 de țări și are aproximativ 40.000 de angajați, în timp ce promovează branduri precum Ferrero Rocher, Raffaello, Nutella, Kinder sau Tic Tac.

Citeste si:
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ferrero Rocher și Kinder vor fi prezente la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ce găsesc românii la standurile lor