Lectură de 2 minute

15 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Feminitatea premiata in magazinele de brand Farmec si Gerovital

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua seria de initiative dedicate publicului feminin prin campanii promotionale si cadouri in editie limitata in luna martie. 

Cele doua casete cu cele mai apreciate produse din gamele Gerovital Evolution si Gerovital Beauty sunt:

  • primul cadou contine o apa micelara cu acid hialuronic, care curata bland fata, ochii si buzele, lasand pielea catifelata datorita filmului lasat de acidul hialuronic, o mascara cu o pensula versatila ce ofera genelor volum si alungire si un creion dermatograf negru pentru un machiaj seducator.
  • al doilea cadou special include un program complet de 10 fiole cu acid hialuronic creat pentru toate tipurile de ten, un kit de sprancene care contine 3 culori si o pensula dubla, precum si o mascara pentru a completa machiajul ochilor.
Ca in fiecare an, in luna dedicata femeiii, Farmec celebreaza frumusetea autentica si ofera promotii speciale atat in magazinele de brand, cat si in magazinul online. Cunoscand necesitatile consumatorilor nostri, am creat variante de casete foarte atragatoare, atat din punct de vedere economic, cat si functional, folosind cele mai apreciate si dorite produse din gamele Gerovital Evolution si Gerovital Beauty. Acesta sunt prezentate intr-un ambalaj elegant, perfecte pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi”, a declarat Tudor David, Director Marketing Farmec.
In perioada 1– 8 martie, Farmec ofera clientelor care achizitioneaza produse de minimum 50 de lei in cadrul retelei de magazine nationale Farmec si Gerovital un martisor simbolic tip bratara.
Comenzile online din luna martie le aduc clientilor premii garantate precum produse cadou din gamele Aslavital Mineralactiv, Gerovital Derma+ Premium Care, Gerovital Plant sau Gerovital Evolution.
Special de 8 Martie, la achizitia a doua cutii de fiole din gamele Premium Care, Aslavital si Gerovital H3 Retinol, consumatorii vor beneficia de o reducere de 30%, iar la produsele de make-up din gama Gerovital Beauty vor fi disponibile, de asemenea, reduceri de pana la 30%. Pentru un plus de culoare, Farmec ofera 50% reducere pentru cel de-al doilea ruj Gerovital Beauty achizitionat de pe www.farmec.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Feminitatea premiata in magazinele de brand Farmec si Gerovital