Lectură de un minut

06 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Fashion ROute: conferinta de business dedicata industriei de moda

Fashion ROute, prima conferinta de business dedicata industriei de fashion organizeaza in 2019 a treia editie dedicata celor care au un business in moda si vor sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in vanzari, online si digital.

In plus, poti afla cum poti sa depasesti cele mai mari provocari din retail si productie sau vrei sa te inspiri din povesti de succes din piata romaneasca - evenimentul Fashion Route 2019. Fashion Upgrade are loc pe 21 mai, la hotel Sheraton si este un eveniment organizat de wall-street.ro.

Editia din acest an a Fashion Route isi propune sa exploreze toate transformarile prin care industria trece si care este impactul acestora asupra pietei romanesti:

  • avansul tehnologic
  • evolutia eCommerce-ului
  • personalizarea si oferirea unei experiențe omnichannel
  • cum a fost influentata industria locala de evolutia comertului online
  • revolutia digitala si cum s-au readaptat jucatorii din piata
  • dezvoltarea de magazine online, la platforme si solutii digitale, aplicaTii, echipamente si instrumente menite a oferi consumatorilor experiente cat mai satisfacatoare

Printre invitati se numara Raluca Radu, country manager ANSWEAR.RO, Holger Max-Lang, presedinte LECTRA pentru Europa de Nord si de Est si Orientul Mijlociu, Ioana Mucenic, fondator MINIO, Corina Cimpoca, fondator MKOR Consulting si Catalin Rosca, country manager C&A, mai multi speakeri urmand sa fie anuntati.

Citeste si:
Ultimele zile de înscrieri la ecomTEAM 2021: peste 20 de speakeri confirmați și 5 workshop-uri gratuite pentru eCommerce

Daca te inscrii pana pe 17 mai, ora 18.00, poti participa GRATUIT la Fashion ROute 2019.

Citeste mai multe aici.

 

Citeste si:
Primavera Digital Group (PDG) devine unic acționar al InternetCorp, compania ce are în portofoliu și retail.ro
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fashion ROute: conferinta de business dedicata industriei de moda