Lectură de 2 minute

08 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Farmec relansează gama Gerovital H3 Derma+ și introduce produse noi

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, relansează gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ și introduce în portofoliu nouă produse noi. Ca urmare a rebrandingului, produsele din gamă sunt structurate în opt scheme de tratament special create și adaptate diferitelor sensibilități și probleme specifice ale tenului, pielii și părului și pot fi ușor identificate la raft în baza unui cod de culoare asociat fiecărei scheme. 

Sursa foto: Farmec/ Gerovital

În linie cu tendințele consumatorilor, mult mai atenți la produsele pe care le utilizează și tot mai educați cu privire la ingredientele active și la rolul lor în îngrijirea personală, noile produse din gamă integrează un număr restrâns de ingrediente active, în cantități optime pentru a genera rezultate. Formula este una brevetată, în concentrații optime, cu extracte Ecocertificate. Produsele din gama Gerovital H3 Derma+ sunt realizate având la bază structuri și formulări biomimetice, ce întăresc proprietățile naturale de protecție a pielii.

Printre produsele noi sau cele care au trecut prin modernizări de formulă în linie cu ultimele descoperiri din industrie se numără: crema hidratantă corectoare uniformizantă, crema hidratantă calmantă, crema hidratare intensă contur ochi, ser concentrat cu aplicare locală, ser antirid cu vitamina C în concentrație de 10%, ser antiage ceramide booster, crema ultra hidratantă și emolientă pentru mâini, apa micelară și fiolele cu ser concentrat antirid, acestea din urmă beneficiind de o formulă brevetată.

Mai mult, pentru a veni în ajutorul consumatorilor, ambalajele produselor integrează coduri de culoare, care ajută la identificarea mai ușoară a rutinei necesare în funcție de nevoile specifice, precum deshidratare, leziuni, sensibilități ale pielii și scalpului, cuperoză, acnee, alopecie sau riduri.

Gama Gerovital H3 Derma+ dispune de produse de înaltă calitate și performanță, testate dermatologic, care conțin ingrediente dedicate îngrijirii tuturor tipurilor de afecțiuni. Produsele pot fi găsite la raft în farmaciile partenere și în magazinele de brand Farmec și Gerovital.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În luna mai 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara şi 19 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 27 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec relansează gama Gerovital H3 Derma+ și introduce produse noi