Lectură de 2 minute

06 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Farmec, prezenta constanta la cele mai importante targuri internationale de produse cosmetice

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua promovarea cosmeticelor romanesti, prin participari constante la renumite targuri internationale de profil, ce atrag anual actori cheie ai industriei cosmetice.

Gamele promovate in ultimii ani pe piata externa sunt Gerovital Luxury, Gerovital Beauty, precum si Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution si Gerovital H3 Equilibrium.

Prezenta constanta a Farmec la cele mai importante targuri reprezinta o continuare fireasca a eforturilor noastre de a promova produse cosmetice fabricate in Romania si ocazii de a vorbi despre excelenta Gerovital in cosmetica. Orice interactiune cu consumatorii din diferite colturi ale lumii ne ajuta sa le intelegem mai bine nevoile si ne indica directia potrivita pentru planurile noastre. Participarea la aceste evenimente ale industriei de profil ne completeaza amprenta pe care o avem prin comercializarea produselor noastre in peste 30 de tari”, a declarat Tudor David, Director Marketing.
  • Farmec a fost prezent pentru al treilea an consecutiv la Cosmoprof Worldwide Bologna, cea mai mare expozitie comerciala care reuneste toate domeniile industriei frumusetii, de la materii prime pana la produsul finit. O puternica pondere a vanzarilor la expozitia bologneza a avut-o linia de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Premium Care, datorita efectelor puternice antirid si de regenerare a tenului demonstrate prin studii clinice. Produsele de tip fiola, precum boosterul exfoliant cu AHA Premium Care si programul intensiv de ingrijire Premium Care, dar si fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution au fost cele mai atragatoare pentru publicul prezent.
  • In noiembrie 2018, compania clujeana a participat la CIIE – First International Import Expo in Shangai, o expozitie de rang mondial, care ofera posibilitatea companiilor de a identifica aliante si a dezvolta noi colaborari. Doctori in frumusete, gamele Gerovital s-au incadrat perfect la Beautyworld Middle East - Dubai, cel mai mare targ de cosmetice din Orientul Mijlociu, etaland liniile premium din portofoliu: Gerovital Luxury, Gerovital H3 Derma+ Premium Care si Gerovital Equilibrium.
Din punct de vedere al pietei de consum global, cele mai iubite si solicitate produse sunt impartite in doua categorii, in functie de zona demografica. Pe Orientul Mijlociu, produsele de albire din gama Gerovital Luxury, precum serul pentru albire sau crema hidratanta pentru albire se afla in topul vanzarilor, fiind dezvoltata pe baza ultimelor descoperiri din medicina avangardista regenerativa.
In Europa, tendinta de cumparare a produselor cosmetice pentru ingrijirea tenului sub forma de fiole a inregistrat o crestere, fiind, in prezent, cele mai cautate produse romanesti. Farmec este prima companie locala care a dezvoltat si a lansat produse sub forma de fiole.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec, prezenta constanta la cele mai importante targuri internationale de produse cosmetice