Lectură de un minut

24 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Farmec, lider pe piata produselor depilatoare

Abonează-te pe  

Conform datelor Nielse, producatorul roman de cosmetice, Farmec, isi mentine pozitia de lider pe segmentul produselor depilatoare, situandu-se in clasament in ultimii ani. Cele mai vandute produse din portofoliu sunt benzile si cremele depilatoare, alternative rapide din punct de vedere utilizare.

 

Claudia Palacian, Manager de Produs Farmec a declarat: „Reconfirmarea statutului de lider de piata al gamei Farmec Depilatoare reprezinta o dovada a activitatilor noastre de modernizare si dezvoltare continua a liniei, pe baza ingredientelor de ultima generatie si a inovatiilor in ceea ce priveste modul de utilizare si prezentare. (...) Bazandu-ne pe ultimele trenduri de consum, preconizam o evolutie a subcategoriei de produse care contin ceara cu aplicare la rece si ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde. In dezvoltarea pe care o planificam pentru gama Farmec Depilatoare vom viza si aceste subsegmente. Ne propunem sa revenim cat mai curand cu noutati, de care sa se bucure consumatorii nostri”, a declarat."

Gama Farmec Depilatoare contine produse variate cu actiune rapida si eficienta sporita:

  • creme depilatoare
  • benzi pentru fata sau corp
  • ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde
  • ceara cu incalzire pe foc
  • perle de ceara
  • roll-on geluri
  • solutii de curatare a cerii dupa epilare
  • accesorii pentru epilare

Farmec Depilatoare contine 3 subgame distincte, destinate diverselor tipuri de piele: linia de depilatoare cu extract de Orhidee pentru pielea normala, cu extract de argan pentru pielea deshidratata si cu extract vanilie, destinata pielii sensibile. Mai mult, Gama Farmec cuprinde atat produse destinate pielii sensibile a adolescentilor, care au la baza extract de zmeura, cat si produse adresate barbatilor, precum Crema depilatoare cu extract de boswellia serrata.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec, lider pe piata produselor depilatoare