Lectură de 2 minute

01 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Farmec investeste in modernizarea gamei Aslavital Mineralactiv

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari producator romani de cosmetice, Farmec, anunta modernizarea gamei Aslavital Mineralactiv prin adaptarea la noile trenduri in domeniul cosmetic si la nevoile actuale de protectie impotriva poluarii urbane ale consumatorilor. 

Astfel, prima gama romaneasca creata pe baza Argilei 100% naturale, provenita din muntii Padurea Craiului, un ingredient local unic, contine 15 produse cu formulari inovatoare.

Claudia Palacian, Manager de Produs Farmec a declarat: „Aslavital este un brand unic in Romania, datorita valorificarii unui ingredient special – Argila naturala de provenienta locala, cu efecte terapeutice extrem de valoroase in medicina alternativa, cosmetica, cat si multiple alte domenii. Brandul este unul foarte apreciat de catre consumatorii nostri, decizia de a moderniza in acest an intreaga gama Aslavital Mineralactiv venind firesc si natural. Am inovat formularile produselor, pastrand ingredientele naturale, pentru a oferi consumatorilor nostri solutii extrem de sigure in utilizare, cu o eficacitate sporita, demonstrata prin masuratori instrumentale si am modernizat ambalajele, care acum integreaza un design mai dinamic si memorabil. La nivel de compozitie, principalul element de noutate in gama este Cobiodefender-ul EMR, primul ingredient activ care actioneaza in vederea reducerii alterarilor biologice din piele, asigurand protectia tenului impotriva stresului urban si a poluarii. Noile formulari protejeaza foarte bine tenul de poluarea si agresiunile mediului inconjurator, fiind concepute special pentru a veni in intampinarea celor mai elaborate necesitati si cerinte ale consumatorilor nostri”.

Gama Aslavital Mineralactiv asigura un program de ingrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere si antipoluare urbana, aducand o infuzie de tinerete si naturalete tenului. Aceste beneficii se datoreaza asocierii unice dintre:
  • argila provenita din muntii Padurea Craiului: un regenerator fizic deosebit de puternic,
  • Cobiodefender-ul EMR: un agent antistres specific, cu un rol esential in revitalizarea metabolismului celular si repararea epidermica si complexul Ferulan, bogat in acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti.
Produsele din gama Aslavital Mineralactiv se adreseaza unei plaje largi de consumatori, cu varste cuprinse intre 25 si 40-55 ani. Acestea fac parte dintr-un program de ingrijire Aslavital Mineralactiv, care include produse pentru fiecare etapa de ingrijire, adresate tuturor categoriilor de varsta.
- pentru demachiere si tonifiere, gama ofera Apa micelara cu Argila si Emulsia demachianta detox, iar Fiolele hidratante detox si Crema hidratanta antipoluare SPF 10 sunt, prevazute pentru hidratarea, detoxifierea tenului si protejarea sa impotriva efectelor stresului urban.
- din categoria produse antirid fac parte Crema antirid poluare SPF 10, Elixirul antirid si antipoluare, Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, Crema antirid cu calciu, Fiolele regenerare celulara si Crema netezire riduri de noapte.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec investeste in modernizarea gamei Aslavital Mineralactiv