Lectură de un minut

11 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Farmec inaugurează două noi magazine și ajunge la zece unități de brand

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, a deschis două noi magazine de brand Farmec, în zonele centrale din Sighișoara și Iași. Magazinul din Sighișoara, primul magazin de brand din acest oraș, este situat în centrul istoric, pe Strada Hermann Oberth nr. 14, la urcarea spre vechea cetate a orașului, iar magazinul din Iași se află pe strada 14 Decembrie 1989, vis-a-vis de Casa Modei și în apropierea principalelor obiective turistice din oraș. 
 

Sursa foto: Farmec

Cele două magazine Farmec respectă conceptul magazinelor de brand, iar consumatorii vor găsi în cadrul acestora toate produsele din portofoliul companiei, de la produse de îngrijire personală, din cunoscutele gama Gerovital, Aslavital sau Farmec, până la gamele de curățenie și întreținere a locuinței Nufăr și Triumf.

Printre serviciile de care consumatorii se pot bucura în cadrul magazinelor Farmec din Iași și Sighișoara se numără dermoanaliza tenului (serviciu oferit gratuit), carduri de fidelitate, colectare selectivă a ambalajelor goale ale produselor din portofoliul companiei utilizate, împachetare cadou, testare de produse, consiliere pe durata cumpărăturilor, mini mostre cadou la fiecare achiziție etc.

Unitățile fac parte din strategia de extindere a companiei, ca urmare a creșterii susținute a cererii și a interesului sporit al consumatorilor din toată țara față de produsele din portofoliu.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 de țări din întreaga lume.

În luna iulie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 28 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec inaugurează două noi magazine și ajunge la zece unități de brand