Lectură de un minut

27 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Farmec deschide un nou magazin Gerovital in Cluj-Napoca si ajunge la o retea nationala de 15 unitati

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai importanti producatori romani de cosmetice, Farmec, anunta deschiderea unui nou magazin Gerovital la Cluj-Napoca. Acesta fiind cel de-al doilea inaugurat in acest an, reteaua nationala de magazine Gerovital ajungand la un numar total de 15 unitati la nivel de tara.

Noul magazin Gerovital din Cluj-Napoca este amplasat in incinta centrului comercial Iulius Mall, etajul 1, aflat pe Strada Alexandru Vaida Voevod, 53B. Acesta are o suprafata de 51 de metri patrati.

Mircea Turdean, Director General Farmec: "Suntem foarte bucurosi sa deschidem un nou magazin Gerovital in Cluj-Napoca, orasul unde acum 129 de ani a inceput istoria Farmec si unde am scris primul capitol din povestea impresionanta de peste jumatate de secol a brandului Gerovital. Prin aceasta inaugurare, vrem sa rasplatim clujenii pentru increderea si sustinerea acordata in tot acest timp, oferindu-le acces rapid la gama variata de produse Gerovital si Aslavital, inclusiv liniile lansate recent, Gerovital Beauty si Gerovital Luxury. Mai mult decat atat, vom pregati in mod constant pentru ei surprize, oferte speciale, dar si demonstratii gratuite de machiaj, prima dintre acestea avand loc astazi,in cadrul evenimentului de inaugurare a noului magazin. Este un model de inaugurare pe care ne dorim sa il pastram si in cadrul urmatoarelor deschideri de magazine din acest an”.

Cu ocazia inaugurarii, toti vizitatorii magazinului vor beneficia de un discount de 20% la achizitia oricarui produs din gama Gerovital Beauty, oferta valabila pana la data de 15 august.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec deschide un nou magazin Gerovital in Cluj-Napoca si ajunge la o retea nationala de 15 unitati