Lectură de 2 minute

28 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Farmec continuă extinderea la nivel național și deschide primul magazin din Baia Mare, care funcționează în sistem de franciză

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Farmec, una dintre cele mai mari companii românești din piață, continuă extinderea rețelei naționale de magazine de brand și inaugurează, în sistem de franciză, primul magazin din Baia Mare. Odată cu noua deschidere, compania ajunge la o rețea de opt magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital proprii și câte unul în sistem de franciză.

Deschiderea unității din Baia Mare răspunde cererii în creștere venite din partea consumatorilor și a interesului sporit al acestora față de experiența oferită de magazinele de brand. Noul magazin funcționează în sistem de franciză și are asociat centrul de cosmetică și well-being „Cobo Spa”, unde sunt folosite produsele din gama profesională, Gerovital H3 Equilibrium.

Magazinul respectă conceptul și design-ul întregului lanț și, alături de centrul de cosmetică și well-being, ocupă o suprafață de 120 de metri pătrați. În noua unitate, consumatorii vor putea regăsi toate produsele din portofoliul companiei, de la cele de îngrijire personală, la produsele de face care, gamele dermatocosmetice și profesionale, produsele de îngrijire a locuinței și până la dezinfectanți.

„Ne bucurăm să fim alături de antreprenorii din toată țara și din afara granițelor, interesați de industria cosmetică, care să rezoneze cu viziunea noastră privind frumusețea, inovația, atenția la nevoile consumatorilor și alături de care să putem continua să creștem brandurile din portofoliu. În tot acest proces, le suntem aproape în fiecare etapă și le punem la dispoziție un proiect la cheie, precum și asistență în implementarea lui și promovarea lansării noului magazin”, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.

Farmec oferă fiecărui francizat un pachet de know-how complet: consiliere și sprijin pentru deschiderea magazinului, tehnici de vânzare și programe de pregătire periodice despre relația cu clienții și training-uri despre produsele existente și cele nou lansate

„Mă bucur să pot aduce în Baia Mare, într-un magazin dedicat, un brand românesc cu tradiție pe piața locală și să facilitez interacțiunea directă a consumatorilor de aici cu produsele din portofoliu, într-un centru de cosmetică. Inovația, calitatea produselor și recunoașterea de care se bucură compania și brandurile sale au fost factori decisivi, pentru care am ales cu încredere să fiu partenerul de business al Farmec”, a declarat Eugen Stoica, partener de franciză.

Farmec este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania comercializează produsele din portofoliu îna proximativ 30 de țări.

Rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde opt magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec continuă extinderea la nivel național și deschide primul magazin din Baia Mare, care funcționează în sistem de franciză