Lectură de un minut

09 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Farmec continua dezvoltarea si devine partener eMAG

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari producatori romani de cosmetice, Farmec, a devenit incepand cu luna decembrie 2018, partener eMAG, prin listarea ofertei de produse cosmetice in platforma eMAG Marketplace. 

Din decembrie 2018, prin platforma eMAG Marketplace, consumatorii beneficiaza de noi game extinse si variate de produse premium, precum Gerovital Beauty, Gerovital Luxury, Gerovital Premium Care si Gerovital Derma+.

Farmec este una dintre companiile cu cel mai complex si valoros portofoliu multibrand, iar prin parteneriatul cu eMAG ne propunem sa le facilitam consumatorilor nostri accesul la produsele lor preferate. Suntem incantati de aceasta noua colaborare, pe care intentionam sa o dezvoltam. In 2019, urmeaza listarea produselor Farmec si Gerovital in Marketplace-urile eMAG Bulgaria si Polonia. Ne dorim sa accesam noi piete de desfacere, deoarece sectorul pe care il reprezentam este foarte concurential, dar aflat in plina ascensiune. Detinem unul dintre cele mai puternice si solide portofolii multibrand, sustinut de traditia si performanta tuturor brandurilor, iar disponibilitatea produselor prin platforma eMAG reprezinta un pas inainte in dezvoltarea brandului”, a declarat Codrean Pop, Director Vanzari Farmec.
„Salutam venirea Farmec, un brand romanesc cu traditie, pe eMAG Marketplace si speram ca acest lucru sa stimuleze si alti antreprenori locali sa vina pe platforma, contribuind astfel la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania. eMAG Marketplace sustine peste 14.500 de companii, oferindu-le acces la o piata de peste 500.000 de vizitatori unici, in fiecare zi”, a completat Florin Filote, director eMAG Marketplace.
Produsele Farmec vor beneficia de preturi avantajoase, servicii impecabile de livrare si de transport gratuit pentru comenzile care depasesc pragul minim de 159 de lei. De asemenea, promotiile cu reduceri de pret active disponibile pana acum doar pe platforma online precum campaniile saptamanale cu 9 produse la reducere, vor fi disponibile si pe platforma eMAG.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec continua dezvoltarea si devine partener eMAG