Lectură de un minut

20 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Farmec are un nou director de vânzări. Cine este Vasile Ungurean

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, anunță numirea lui Vasile Ungurean în funcția de Director Vânzări a companiei. Cu o experiență profesională de peste 20 ani în domeniu, Vasile Ungurean va fi responsabil de setarea obiectivelor de vânzări, extinderea portofoliului de clienți, definirea strategiei de vânzări și implementarea planurilor de acțiune pentru atingerea acestora și va fi implicat în dezvoltarea strategiilor de lansare și promovare a produselor și serviciilor noi. 

Sursa foto: Farmec

Absolvent al departamentului de Management si Administrarea Afacerilor din cadrul Facultății de Nord din Baia Mare și a secției de Marketing din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș, Vasile Ungurean are o experiență cumulată de peste 20 de ani în industria de Retail & FMCG, timp în care rolurile sale au vizat politicile comerciale, menținerea și supravegherea relațiilor cu clienții, precum și formarea și dezvoltarea echipelor de vânzări.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În luna octombrie 2022, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara şi 20 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec are un nou director de vânzări. Cine este Vasile Ungurean