Lectură de 2 minute

17 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Farmec a înregistrat vânzări de peste două milioane de lei de Magic Black Friday. Aproximativ 71% provin din online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec a înregistrat vânzări de peste două milioane de lei de Magic Black Friday, campanie derulată în perioada 12-21 noiembrie 2021. ClienÈ›ii Farmec au făcut cumpărături în valoare de 2,1 milioane de lei, 71% dintre acestea fiind făcute prin intermediul magazinului online.

În total, în perioada campaniei, Farmec a vândut 74.000 de produse, atât online, cât È™i în magazinele de brand. Cele mai mari vânzări au fost înregistrate pe platformele de e-commerce, unde valoare medie a coÈ™ului de cumpărături a fost de 3 ori mai mare decât în magazinele fizice.

Printre cele mai căutate produse s-au numărat fiolele cu acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution, de altfel, cele mai bine vândute produse din portofoliu din toate timpurile, urmate de fiolele cu acid hialuronic È™i de fiolele cu colagen din gama profesională Gerovital H3 Equlibrium. În plus, în topul preferinÈ›elor de anul acesta s-au regăsit È™i produsele noi, din extensia de gamă lansată la începutul anului, Gerovital H3 Evolution Perfect Look.

„Odată cu funcÈ›ionalitatea de Wishlist a noului site, clienÈ›ii au reuÈ™it să îÈ™i adauge în coÈ™ul de cumpărături produsele preferate, iar asta a optimizat experienÈ›a de shopping online. În plus, anul acesta am constatat o mai mare încredere în plata cu cardul în rândul consumatorilor, peste 40% dintre achiziÈ›ii fiind plătite astfel”, a declarat Sebastian Biga, Director Vânzări Farmec.

Vânzările generate în perioada campaniei Magic Black Friday au reprezentat jumătate din totalul vânzărilor înregistrate în luna noiembrie.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari È™i cu tradiÈ›ie companii din România. Compania are certificare internaÈ›ională GMP È™i comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În martie 2021, reÈ›eaua de magazine de brand deÈ›inute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, BraÈ™ov, Sibiu, Târgu MureÈ™ È™i TimiÈ™oara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în BucureÈ™ti, BraÈ™ov, ConstanÈ›a, Cluj-Napoca, TimiÈ™oara, Craiova, PloieÈ™ti, Suceava, IaÈ™i, Piatra NeamÈ›, GalaÈ›i, Oradea, Sibiu, Târgu MureÈ™ È™i Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
Germanii de la Dachser au bugetat investiții de peste 500 de milioane de euro, în 2024
Germanii de la Dachser au bugetat investiții de peste 500 de milioane de euro, în 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Farmec a înregistrat vânzări de peste două milioane de lei de Magic Black Friday. Aproximativ 71% provin din online