Lectură de un minut

10 Nov 2016 - Știri și Noutăți

Farmec a mai inaugurat un magazin Gerovital

Unul dintre cei mai importanti producatori romani de cosmetice, Farmec a inaugurat un nou magazin Gerovital in Capitala, al treilea din tara, dupa celelalte doua deschise in luna septembrie.


gerovital farmec

Noua locatie este deschisa in complexul Veranda la adresa strada Ziduri Mosi, nr. 23 si are o suprafata totala de 34 de metri patrati. Investitia totala a depasit 60.000 de euro.

Clienti vor putea gasi produsele cosmetice de ingrijire din gamele Gerovital si Aslavital, dar si un personal calificat si pregatit sa ofere consiliere in alegerea celor mai potrivite creme, lotiuni, sampoane si alte articole de infrumusetare si machiaj. Vizitatorii beneficiaza gratuit de test de dermoanaliza pentru a afla informatii despre tipul lor de ten, dar si despre nivelul de hidratare si cantitatea de melanina din piele.

Mircea Turdean, Director General Farmec a declarat : “Gerovital este o marca de incredere, inovatoare, cu produse eficiente, create de specialisti cu traditie in domeniu. In ultimii ani, este brandul numarul 1 in preferintele romanilor, pe segmentul Care, conform datelor Nielsen, iar popularitatea sa este in continua crestere. Inaugurarea primului magazin Gerovital din tara, in luna septembrie, s-a bucurat de un real succes, iar faptul ca romanii de peste tot recomanda acest brand si prietenilor, ne-a convins sa ajungem si mai aproape de consumatorii nostri prin deschiderea acestui nou spatiu, in cel mai recent mall inaugurat, Veranda.Clientii magazinului vor beneficia de toate produsele brandului, precum si de intreaga gama Aslavital, o marca unica pe piata, cu eficienta dovedita, ce include produse pe baza de argila romaneasca 100%”.

Citeste si:
Back to School: reduceri importante pentru școală de la cei mai mari retaileri

Deschiderea magazinului Gerovital din Veranda face parte din strategia Farmec de imbunatatire si modernizare a retelei de magazine din tara.

Pana pe 13 noiembrie, clientii vor primi 20% discount la orice achizitie din noul magazin.

Sursa foto: facebook Farmec.

 

Citeste si:
Farmec, creștere în pandemie. Vânzările online, cu 105% mai mari în primul semestru

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec a mai inaugurat un magazin Gerovital