Lectură de un minut

31 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Farmacia Ana Maria este disponibilă pe platforma Glovo, cu 3.000 de produse cu livrare rapidă 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Glovo anunță dezvoltarea unui nou parteneriat cu lanțul de farmacii Ana Maria, prin intermediul căruia utilizatorii au acum acces la mii de articole de specialitate precum produse sanitare, cosmetice, suplimentare alimentare sau accesorii ori echipamente medicale.

Sursa foto: Glovo

Astfel, utilizatorii Glovo din București și Ploiești au posibilitatea de a alege dintr-o selecție de 3000 de produse din categorii precum Îngrijire Personală, Cosmetice, Mama și copilul, Tehnică Medicală, Vitamine și suplimente.

Cu o tradiție de peste 30 ani, Farmacia Ana Maria este o afacere de familie și reprezintă unul dintre cele mai vechi lanțuri farmaceutice din București, având în prezent o rețea formată din peste 50 de unități.

O dată cu acest nou parteneriat, Glovo continuă dezvoltarea segmentului de pharma & beauty, categorie care reunește în prezent peste 230 de shop-uri specializate. În ultimul an, printre cele mai comandate produse din această categorie s-au numărat teste de sarcină, comprese și plasturi, lapte praf pentru bebeluși, vitamine și suplimente pentru sistemul respirator.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Farmacia Ana Maria este prezentă în piața farmaceutică din anul 1991 pornind de la o viziune modernă asupra conceptului de farmacie și este dedicată nevoilor întregii familii, de la mic la mare, punând la dispoziție o gamă variată și un stoc complet de medicamente, accesorii medicale, produse pentru copii, suplimente alimentare, produse cosmetice și dermato-cosmetice, toate la prețuri foarte avantajoase.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmacia Ana Maria este disponibilă pe platforma Glovo, cu 3.000 de produse cu livrare rapidă