Lectură de 2 minute

21 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Fabrica Moncler din Bacău, care fabrică geci de 1.000 de euro, se extinde, construiește o grădiniță și face angajări

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul italian de îmbrăcăminte Moncler extinde fabrica din Bacău și construiește o grădiniță pentru copiii angajaților. Moncler Industries Yield operează ȋn România din 2015, iar această extindere prin care își consolidează prezența în România aduce noi oportunități de angajare în zonă. Investiția totală în fabrică și în grădiniță se ridică la 10 milioane de euro.

Noua clădire se va întinde pe 8.000 de metri pătrați și va include un nou spațiu de producție dotat cu tehnologii de ultimă generație, precum și un centru de cercetare și dezvoltare, care va continua să dezvolte tehnici inovatoare de produs. Construcția urmează să fie finalizată în 2022. Va fi o clădire sustenabilă, conformă cu unul dintre cele mai recunoscute sisteme de certificare de mediu, transmite compania. 

Moncler a decis să construiască și o grădiniță, pentru copiii acestora. Grădinița va fi destinată copiilor cu vârste cuprinse între trei și șase ani și va fi prima grădiniță privată, operată de o companie din județul Bacău. 

România are o tradiţie îndelungată în industria de textile şi confecţii. Astfel, Moncler și-a început operațiunile directe în zonă în 2015, fiind una dintre cele mai avansate fabrici din punct de vedere tehnologic. Moncler este recunoscut pentru fabricarea gecilor din puf care ajung la 1.000 de euro. 

Moncler face angajări

Moncler Industries Yield oferă copiilor angajaților șansa de a face programe de stagiatură pe timp de vară în industria textilă. Printre beneficiile pe care companiai le oferă angajaților se numără tichete de masă, controale și investigaţii medicale periodice, transport la și de la fabrică, consultații anuale oftalmologice și vouchere Back to School.

Moncler Industries Yield își propune să angajeze:

  • Proaspăt-absolvenți, de preferat cu diplomă în domeniul textilelor

  • Operatori confecționeri calificați în domeniu sau persoane dornice să învețe utilizarea maşinilor de cusut

    Citeste si:
    GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
    GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
  • Tehnologi de linie cu experiență în programare și producție

  • Tehnicieni cu experiență în programarea, lansarea și urmărirea producției

  • Specialiști în confecționare prototipuri, cu experiență în ȋmbrăcăminte de exterior

  • Noi absolvenți ȋn proiectare tipare ȋmbrăcăminte

  • Tehnicieni de calitate pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate ale companiei de-a lungul lanțului de aprovizionare

Toți candidații trebuie să fie din Bacău sau dintr-o zonă apropiată. Moncler este prezent de mai bine de șase ani în Bacău, având o echipă formată din 1.100 de angajați. 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fabrica Moncler din Bacău, care fabrică geci de 1.000 de euro, se extinde, construiește o grădiniță și face angajări