Lectură de 2 minute

15 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul de echipamente și accesorii foto - video F64 se mută într-un spațiu nou, cu peste 16.000 de produse

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

F64, retailer de echipamente și accesorii foto și video din România, se mută într-un nou spațiu, pe Bulevardul Unirii 64, în București, din aprilie 2021.

Noul magazin este dispus pe trei niveluri: subsol, parter și etaj și găzduiește peste 16.000 de produse de la peste 50 de branduri, o parte dintre acestea având insule și vitrine dedicate, unde produsele vor putea fi testate.

În incinta F64 Experience Center a fost inclusă o zonă dedicată de testare pentru cei pasionați de vlogging, numită Vlog Spot. Zona este special amenajată, astfel încât să poată fi filmate diverse clipuri de cei pasionați de acest tip de conținut.

Totodată, a fost amenajată și o zonă de testare de echipamente de studio și, pe viitor, aceasta va deveni locul în care vor fi organizate mini expoziții de fotografie sau evenimente educative. Tot aici va fi și un pantograf, dar și o bibliotecă de specialitate, unde vor putea fi răsfoite cărți și reviste de interes pentru pasionații de fotografie.

Academia F64

Demersul educativ este susținut și prin Academia F64 (academia.f64.ro). Aceasta este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast. Din februarie 2021, multe dintre cursurile au fost mutate în online.

Membrii Academiei F64 se pot înscrie la cursuri atât online, cât și offline și pot afla știri și informații despre evenimentele pe care F64 le organizează periodic alături de reprezentanți ai producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, Wacom, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.

Articole de home & entertainment în F64 Experience Center

F64 a extins și portofoliul de produse, în care a inclus articole din gama home & entertainment, cum sunt purificatoarele de aer, lămpi UV, aspiratoare, espressoare și cafetiere, aparate și mașini pentru gătit, blendere și altele. Brandurile care se vor regăsi de acum în portofoliu sunt Dyson, Philips, Cecotec, Heinner, Anker.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

În zona dedicată serviciilor, cei interesați vor putea apela în continuare la F64 pentru printare de imagini și albume foto, închiriere de echipamente foto-video, depunerea sau achiziționarea de produse din consignație, dar și pentru recepție service.

Programul F64 Experience Center este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 - 21:00, iar sâmbătă în intervalul orar 9:00 - 19:00. Detalii complete sunt disponibile și pe site-ul f64.ro.

F64 activează pe piața echipamentelor foto-video din România și deține un magazin online, având o echipă de 140 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de echipamente și accesorii foto - video F64 se mută într-un spațiu nou, cu peste 16.000 de produse