Extindere pentru Penny Market: reteaua ajunge la 223 de unitati

Publicat pe 27 Martie 2018 in Stiri si noutati

Si in martie REWE Romania continua planurile de expansiune, deschizand magazinul PENNY Market din Breaza, judetul Prahova. Reteaua ajunge astfel la 223 magazine operationale in Romania.

Noul magazin Penny Market este deschis in format Future Store, punandu-se accent pe imbunatatirea experientei la cumparaturi a clientilor. Acestia se vor bucura de o experienta complet noua prin modul in care sunt dispuse categoriile de produse, dar si prin articolele proaspete, selectionate cu grija zi de zi.

Noul magazin deschis in Breaza are o suprafata construita de 1210 metri si spatiul de vanzare alocat la 796 metri patrati. Noual magazin a asigura 36 de locuri de parcare dintre care 2 sunt alocate persoanelor cu dizabilitati.

Programul de functionare al magazinului este de luni pana sambata intre 7:30 si 22:00 si duminica intre 8:00 – 20:00.

Penny Market isi asteapta clientii cu o varietate de legume si fructe proaspete, produse de panificatie si patiserie, peste si mezeluri. De asemenea, clientii vor beneficia si de un numar de produse disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite usor atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

penny market


Mai multe despre

Penny Market, Penny market breaza, Penny market future store

Recomanda

Comentarii: Extindere pentru Penny Market: reteaua ajunge la 223 de unitati