Lectură de un minut

16 Mai 2024 - Știri și Noutăți

evoMAG introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică și jucării

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

evoMAG aniversează 19 ani și introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică și jucării. 

Sursa foto: eMAG

Pentru a marca 19 ani de activitate, evoMAG lansează o campanie de reduceri care cuprinde diverse categorii de produse, de la electronice și electrocasnice, până la gadgeturi și accesorii.

Astfel, până pe 26 mai, reducerile ajung până la 50%.

În plus, anumite categorii de produse, precum imprimantele HP, Epson, televizoarele TCL, produsele Logitech, electrocasnicele și produsele de îngrijire Philips, camerele de supraveghere Hikvision etc. beneficiază de o reducere suplimentară de 19% și 20%.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar acum 4 ani a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  evoMAG introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică și jucării