Lectură de un minut

02 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Energy Coffee lansează o nouă aromă specială în România, caramelul sărat

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Energy Coffee, brandul de produse gata preparate pe bază de cafea și lapte dezvoltat de Hell Energy, lansează o aromă specială pe piața de cafea îmbuteliată din România, aceea de caramel sărat.

Sortimentul de latte vine pe piață în varianta fără lactoză, fiind îmbuteliată în cutii din aluminiu reciclabil, de 250 de mililitri.

Hell Energy a lansat gama Energy Coffee în vara anului 2020, începând cu trei arome. În prezent, Energy Coffee este disponibilă în șase variante, cuprinzând versiunile Latte, Slim Latte, Cappucino, Double Espresso, Coconut și Salted Caramel. Odată cu lansarea noului sortiment, gama ajunge la două sortimente dedicate consumatorilor cu intoleranță la lactoză, respectiv cele cu aromă de cocos și caramel sărat.

Ca și restul gamei, noua băutura rece pe bază de cafea și lapte este fabricată cu extract de cafea Arabica și Robusta, fără conservanți și contine 40 mg de cofeină /100 ml de produs.

Hell Energy este unul dintre cele mai dinamice branduri din industria bunurilor de larg consum din lume. Produsele sunt disponibile în peste 50 de țări de pe 5 continente. Compania este prezentă cu gama de cafea în 20 de țări, inclusiv în România, Grecia, Croația și Marea Britanie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Energy Coffee lansează o nouă aromă specială în România, caramelul sărat