Lectură de un minut

19 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Emilia Cremeria isi schimba numele - aceasta devine GIOELIA Cremeria Italiana

Emilia Cremeria, lantul de magazine de inghetata artizanala, anunta un proces de rebranding in urma caruia isi schimba numele si devine GIOELIA Cremeria Italiana. Totodata compania isi stabileste sediul central al business-ului in Romania, iar Alexandru Sautner devine director comercial la nivel international.

Denis Proni, CEO GIOELIA Cremeria Italiana, a declarat: ”Inghetata artizanala reprezinta o nisa speciala pe piata de inghetata. Consumatorii au un gust bine format, isi doresc calitate si sunt deschisi in a experimenta noi arome. Dezvoltarea spectaculoasa pe care am inregistrat-o in Romania ne demonstreaza ca avem o categorie matura de consumatori, existand un potential extraordinar pentru extindere. In acest context apare rebranding-ul si dorinta noastra de a creste local si international, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa experimenteze bucuria gustului unei inghetate de calitate”.

Citeste si:
Inghetata fara aditivi, Cremola, disponibila in magazinele Kaufland din tara

In Romania, Alexandru Sautner detine noua magazine in regie proprie in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Constanta. Odata cu noua structura se schimba si obiectivele de business ale companiei, iar directia principala se va indrepta catre extindere pe plan mondial prin intermediul acordarii de francize.

Investitia intr-un magazin nou este intre 120.000 de euro si 200.000 de euro, depinzand de marimea locatiei. Cifra de afaceri proprie fiecarui magazin oscileaza intre 300.000 de euro si 500.000 de euro pe an.
 
Compania are un depozit si un laborator central in Bucuresti in care se produce, zilnic, baza de inghetata. Aceasta este trimisa apoi in fiecare locatie, unde se pregateste in masinile de inghetata. Celelalte produse comercializate, toate pe baza de inghetata, sunt preparate in laborator si livrate fiecarui magazin.
 
In acest moment, in Romania, clientii se pot bucura de peste 40 de arome de inghetata, dar, periodic sunt propuse arome noi. De asemenea, a fost dezvoltata o linie speciala, destinata persoanelor cu intoleranta la lactoza, ou, gluten, dar si celor care urmeaza un stil de viata vegan.
 
 

Citeste si:
Festivalul Inghetatei cu fapte bune, in weekend, la Veranda Mall

Citeste mai departe: