Lectură de un minut

05 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Emilia Cremeria a ajuns la noua unitati in Bucuresti, dupa deschiderea unei noi gelaterii

Brandul de inghetata artizanala Emilia Cremeria a deschis o noua locatie in Bucuresti, in Promenada Mall si este a noua gelaterie a brandului, anunta wall-street.ro.

Emilia Cremeria este un business inaugurat in 2015. In prezent, Emilia Cremeria detine in total noua locatii in Bucuresti (Baneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceza - Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall) si in Mamaia-Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca.

Atunci cand la baza unui business sta pasiunea, cu siguranta, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locatii reprezinta nu doar un pas firesc in extinderea afacerii noastre, ci si apropierea de consumatorii nostri, iubitori de inghetata autentica, rafinata si proaspata. Pentru noi, a investi intr-o noua locatie reprezinta o noua promisiune onorata fata de clientii Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de inghetata si in Promenada Mall. Vom continua sa ne dezvoltam, sa investim constant in tehnologie si in ingrediente, pentru a arata acelasi respect fata de consumator ca si pana acum”, a spus Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria, citat de aceeasi sursa.