Lectură de un minut

04 Feb 2020 - Știri și Noutăți

eMAG va face livrari cu automobile electrice 100%

Abonează-te pe  

Pentru a diminua poluarea din orase si scaderea emisiilor de carbon, eMAG alaturi de Sameday, lanseaza, in premiera pentru piata romaneasca, serviciul eMAG Green Delivery. Mai exact, livrarea coletelor se va face cu automobile 100% electrice, noteaza wall-street.ro.

Serviciul va fi activ pentru livrarea planificata in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-o prima etapa, urmand ca in doua luni sa fie extins si pentru alimentarea retelei easybox.

Ne preocupa ce lasam in urma, iar prin aceasta investitie venim in sprijinul clientilor nostri interesati de sanatatea mediului si ne continuam astfel eforturile de a construi un model de business responsabil. Impreuna cu Sameday, ne propunem ca in urmatoarele sase luni sa ajungem la 70 de vehicule 100% electrice si, treptat, sa reducem amprenta de carbon pe care o lasam asupra mediului inconjurator”, a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

Pentru inceput, livrarea eMAG Green Delivery va include sase automobile Nissan E-NV200, fiecare cu o capacitate de peste 200 de colete si autonomie intre 200 si 300km. Statiile de incarcare ale automobilelor electrice sunt alimentate cu energie 100% verde.

CITESTE continuarea AICI

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG va face livrari cu automobile electrice 100%