Lectură de 3 minute

13 Jan 2023 - Știri și Noutăți

eMAG: Un client Genius activ în toate cele 4 aplicații a economisit, în medie, aproape 1.200 de lei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În condițiile unui an 2022 marcat de numeroase provocări de ordin financiar, scumpiri și inflație crescută, serviciul Genius le-a adus utilizatorilor săi noutăți care să îi sprijine pe parcursul anului să își gestioneze cât mai bine bugetele familiilor și să facă astfel economii. Chiar dacă prețurile au crescut, costul abonamentului Genius a rămas neschimbat, 99 de lei. 

Sursa foto: eMAG

Lansarea în patru platforme de e-commerce din vara lui 2022 s-a numărat printre noutățile pe care serviciul Genius le-a adus utilizatorilor săi- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful, iar acest lucru s-a tradus, pentru cei mai activi utilizatori ai celor patru platforme, în economii de 1.178 de lei, în medie, pentru un utilizator.

Același profil de client Genius a efectuat, în medie, 63 de comenzi pe eMAG, 28 de comenzi pe Tazz, 8 comenzi pe Fashion Days și 11 comenzi pe Freshful. Pe lângă economiile în bani, clienții Genius au reușit să economisească și timp. Astfel, un client activ Genius în patru platforme a salvat, în medie, 74 de ore pe care altfel le-ar fi petrecut în magazine sau în trafic.

Tot în 2022, a fost introdusă și opțiunea Family, dând utilizatorilor posibilitatea de a împărți gratuit, în cadrul aceluiași abonament, beneficiile Genius cu alt membru al familiei. La finalul lui 2022, 50.000 dintre utilizatorii Genius foloseau opțiunea Family.

Pe parcursul lui 2022, românii s-au bucurat de economiile din livrarea gratuită și din ofertele speciale pe care le-au putut face cu abonamentul Genius, și în Tazz, Fashion Days și Freshful, alături de eMAG. Datorită extinderii beneficiilor în patru aplicații, Genius adresează toate nevoile unei familii, fie că vorbim de livrare de mâncare de la restaurante, alimente proaspete, haine sau produse pentru casă, ceea ce face ca 94% dintre utilizatori să își dorească să îl reînnoiască, potrivit analizelor noastre.

Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG

Cu Genius Deals clienții beneficiază de până la 30% discount în Tazz și de 10% extra discount în Fashion Days, iar pe Freshful au acces la oferte exclusive săptămânale cu discount de 20%. Pe eMAG, abonații Genius beneficiază de livrare gratuită, inclusiv în weekend, și retur gratuit pentru mai mult de 5 milioane de produse.

Top comenzi ale clienților Genius în 2022

  • eMAG: Detergenți și balsam de rufe, accesorii telefoane mobile, scutece și șervețele umede pentru copii, produse de îngrijire și stilizare a părului, șampon, gel de duș și articole pentru îngrijire personală.
  • Tazz: Meniul zilei, ciorbă de burtă, ciorbă de pui a la grec, ciorbă de văcuță, crispy chicken
  • Restaurante din Tazz: Dristor Kebap Delivery - București, Burger King - București, Jack”s Bistro - Timisoara, Grande - Cluj-Napoca, Big Belly - Cluj-Napoca.
  • Fashion Days: Îmbrăcăminte pentru bărbați: Tommy Hilfiger; Încălțăminte pentru bărbați: Puma, Nike. Îmbrăcăminte pentru femei: Mango. Încălțăminte pentru femei: UGG. Genți și accesorii Guess.
  • Freshful: Fructe proaspete, legume proaspete, brânzeturi, apă, curățenie și întreținerea casei.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România. De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. În plus, clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum Genius, abonamentul care ofera livrare gratuită și alte beneficii sau servicii de eșalonare a plății precum Buy now, pay later sau Slice it.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG: Un client Genius activ în toate cele 4 aplicații a economisit, în medie, aproape 1.200 de lei