Lectură de 2 minute

16 Dec 2020 - Știri și Noutăți

eMAG obține certificare pentru măsurile de siguranță anti-Covid adoptate de companie

Angela Alexandru

Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a consiliat retailerul online eMAG în procesul de auditare și certificare DEKRA Trusted Facility. Aceasta reprezintă o confirmare a faptului că măsurile de siguranță contra răspândirii Covid-19 pe care compania le-a luat la depozitele, showroom-urile și birourile sale din București și județul Giurgiu sunt corect implementate și în conformitate cu standardele internaţionale stabilite de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

În spațiile eMAG auditate și certificate își desfășoară activitatea aproximativ 4.000 de angajați, iar în următoarele zile certificarea va fi disponibilă pentru toate spațiile companiei din întreaga țară.

Standardul DEKRA Trusted Facility urmărește ca toate măsurile de prevenire și gestionare a cazurilor de Covid-19, de la recepție/intrarea în clădire, la servicii tehnice și de mentenanță, curățenie și interacțiunea cu clienții sunt implementate în conformitate cu directivele furnizate de către OMS și de către agențiile locale care reglementează normele de securitate și sănătate în muncă, precum și de către instituțiile responsabile cu politicile de sănătate publică.

Beneficiile certificării DEKRA constau în implementarea de măsuri și protocoale standardizate de protecție împotriva răspândirii Covid-19 și a altor boli infecțioase, prin evaluări efectuate printr-un audit independent, recunoscut la nivel internațional. Perioada de valabilitate este de 6 luni de la dată evaluării, fiind urmată de o re-evaluare ce extinde valabilitatea cu încă 6 luni.

CITEȘTE despre investiția de 3 milioane de lei făcută de eMAG într-un program de sprijin pentru retailerii offline

Citeste si:
Rabla pentru electrocasnice 2021: când începe campania, ce retaileri participă și ce valoare au voucherele oferite

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. Cu o istorie de 19 ani, compania dispune de o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Cushman & Wakefield Echinox a deschis o nouă linie de business prin care asistă clienții și partenerii în vederea obținerii certificărilor DEKRA Covid-compliant.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG obține certificare pentru măsurile de siguranță anti-Covid adoptate de companie