Lectură de un minut

15 Mai 2017 - Știri și Noutăți

Un nou program pentru serviciile de livrare de la eMAG

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai importanti retaileri pe zona IT&C si electronice, eMAG, anunta lansarea unui program nou pentru serviciile de livrare. Clientii vor avea astfel posibilitate sa selecteze intervale orare.

 

Pretul va fi cuprins intre 18 si 22 de lei, taxele urmand sa fie aplicate din vara - ata pentru Bucuresti, cat si pentru cele 11 orase unde sunt showroom-uri inaugurate.

Conform profit.ro un reprezentant al companiei a declarat ca initial seriviciul se va aplica doar produselor comercializate de retailer, urmand ca din 2018 sa se aplice si celorlalte din portofoliul de vanzare.

Cu alte cuvinte, eMAG va extinde serviciul de livrare in doua ore, disponibil momentan doar in Capitala (39 de lei in prezent, indiferent de valoare). Pentru localitatile situate in afara retelei de curierat, transportul va avea o taxa extra de 5.99 de lei sau 12.99 lei pentru zona 1, respectiv zona 2.

Costurile pentru ridicare din showroom sunt zero, iar daca au o valoare minima de 50 de lei este gratuita si ridicarea de la punctele de la Posta Romana; 4,99 lei pentru comenzi situate sub pragul de 50 de lei.

Sursa foto: facebook.com eMAG.

Citeste si:
eMAG anunță o cifră de afaceri de 7,1 miliarde de lei și investiții de peste 2 miliarde de lei, în ultimii doi ani
eMAG anunță o cifră de afaceri de 7,1 miliarde de lei și investiții de peste 2 miliarde de lei, în ultimii doi ani
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou program pentru serviciile de livrare de la eMAG