Lectură de 3 minute

20 Mai 2024 - Știri și Noutăți

eMAG lansează al zecelea shop-in-shop, cu peste 100.000 de produse destinate copiilor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

eMAG lansează Baby Shop, un nou shop-in-shop care simplifică modul în care părinÈ›ii pot găsi È™i comanda produse necesare primilor ani de viață ai copiilor. ClienÈ›ii vor descoperi mai uÈ™or tot ce au nevoie pentru că au la dispoziÈ›ie peste 100.000 de produse de puericultură, din care mai mult de jumătate beneficiază de livrare gratuită È™i rapidă prin Genius.

Sursa foto: Shutterstock.com

Produsele din categoriile reunite în Baby Shop se numără printre cele mai căutate È™i comandate articole de pe eMAG, iar topul vânzărilor este condus de pachetele de scutece, hrana pentru cei mici, cărucioarele È™i articolele necesare transportului în siguranță. În 2023, peste 500.000 de clienÈ›i eMAG au cumpărat patru milioane de astfel de produse, din care 1,6 milioane au fost pachete de scutece pentru copii. PărinÈ›ii apreciază atât oferta variată, dar È™i faptul că pot face cumpărături atunci când au un răgaz, fără să fie constrânÈ™i de programul magazinelor. Iar acest moment este seara, 63% din comenzile din aceste categorii de produse fiind făcute în intervalul orar 20:00 - 23:00.

Datele Institutului NaÈ›ional de Statistică arată că aproape 70% dintre părinÈ›ii care au adus pe lume copii anul trecut au între 25 È™i 39 de ani, categoriile de vârstă care deÈ›in È™i cea mai mare pondere în utilizarea comerÈ›ului online din România. Iar cele mai multe comenzi plasate pe eMAG din categoria produselor de puericultură au provenit din BucureÈ™ti-Ilfov, Cluj, TimiÈ™, IaÈ™i È™i ConstanÈ›a, care conduc topul natalității, potrivit aceloraÈ™i statistici.

Cu ocazia lansării Baby Shop, clienÈ›ii vor găsi, în perioada 20-26 mai, oferte care îi vor ajuta să economisească È™i bani la bugetul familiei. În plus, pentru mai mult de jumătate dintre produse clienÈ›ii Genius beneficiază de livrare la easybox în aceeaÈ™i zi în BucureÈ™ti, pentru comenzile plasate până la ora 12:30, sau livrare a doua zi prin curier sau în lockere la nivel naÈ›ional, pentru comenzile făcute până seara târziu.

Acesta este al 10-lea shop-in-shop lansat de eMAG în ultimele 9 luni. ClienÈ›ii eMAG pot să găsească simplu È™i rapid cele mai potrivite produse È™i oferte pentru nevoile lor È™i în celelalte magazine dedicate - Hair & Make-up Shop, Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Christmas Shop, Pet Shop È™i Garden Shop.

ÎnfiinÈ›ată în 2001, eMAG este un pionier al pieÅ£ei de comerÅ£ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria È™i Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienÈ›ii din întreaga regiune să economisească timp È™i bani. Cu o gamă de produse în continuă creÈ™tere pe care le pune la dispoziÈ›ia clienÈ›ilor împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta È™i comanda orice, oricând È™i oriunde. ClienÈ›ii din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicaÈ›ia mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicaÈ›ii de comerÈ› electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, È™i aplicaÈ›ia de mobil.

Citeste si:
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  eMAG lansează al zecelea shop-in-shop, cu peste 100.000 de produse destinate copiilor