Lectură de un minut

24 Jun 2020 - Știri și Noutăți

eMAG deschide primul showroom în Budapesta și accelerează dezvoltarea în Ungaria

Anca Olteanu

eMAG inaugurează primul showroom din afara României, în Ungaria, unde țintește vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020 și vânzări de un miliard de euro în cinci ani, potrivit unui comunicat de presă.

„Investițiile susținute din ultimii ani în dezvoltare și tehnologie dezvoltată acasă ne-au permis să replicăm tot mai bine și în afara României inițiativele care au dovedit că sunt benefice pentru economie și pentru clienții noștri. Inspirați de rezultatele de acasă, plănuim ca până la finalul anului să deschidem încă trei showroom-uri în Ungaria. Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate până acum de echipele eMAG Ungaria și Extreme Digital, după fuziunea de anul trecut, cu sprijinul colegilor din România”, a declarat Tudor Manea, vicepreședinte eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

eMAG a deschis primul showroom din afara României

Amplasat în centrul orașului Budapesta, primul showroom eMAG din afara României oferă clienților acces la produse din categoria electro-IT precum telefoane mobile, tablete, televizoare, electrocasnice mici, dar și produse pentru îngrijire personală, jucării și accesorii. Mai mult, clienții vor putea să ridice din showroom comenzile plasate online.

Pentru a diversifica opțiunile de ridicare personală a comenzilor, eMAG Ungaria va inaugura 100 de easybox-uri până la următorul Black Friday, dintre care 50 vor fi funcționale până în luna septembrie.

În martie 2019, eMAG Ungaria și Extreme Digital au anunțat fuziunea.

Citeste si:
ProfiArt se extinde și deschide al cincilea magazin de artă și hobby în București

Echipa din Ungaria numără în prezent 500 de angajați, iar până la finalul anului urmează să ajungă la 550.

eMAG este o companie românească, fondată în 2001.

 

 

Citeste si:
Artesana investește 5 milioane de euro într-o nouă fabrică care va tripla producția de lactate artizanale

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG deschide primul showroom în Budapesta și accelerează dezvoltarea în Ungaria