Lectură de 3 minute

16 Apr 2024 - Știri și Noutăți

eMAG dă cumpărături de 10.000 de lei în 12 rate cu ajutorul HeyBlu, propriul IFN

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Serviciul de finanțare în 12 rate din eMAG My Wallet, oferit de HeyBlu, este disponibil pentru cumpărături de până la 10.000 de lei pentru aproape orice categorie de produse de pe platforma eMAG, inclusiv pentru produsele vândute de sellerii din Marketplace. Totodată, în perioada 16 - 26 aprilie, dobânda promoțională pentru acest serviciu online este de 0,99% pe lună (DAE 12,55%).  

Sursa foto: Shutterstock.com

„Interesul clienților pentru metodele de plată flexibilă din contul My Wallet este în creștere și ne bucurăm că acum le putem pune la dispoziție o sumă care să le permită achiziția de produse de valoare mai mare printr-un proces de verificare a identității și aprobare extrem de facil, care se desfășoară 100% online și poate fi parcurs de oriunde s-ar afla. Opțiunea de finanțare este disponibilă în checkout, iar valoarea fiecărei rate este afișată pe pagina de produs, deci vorbim de o soluție de plată cât se poate de transparentă si rapida”, a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG România, Ungaria și Bulgaria.

În prezent, pe eMAG sunt peste 2 milioane de clienți eligibili care pot achita cumpărăturile printr-una din metodele flexibile de plată disponibile în My Wallet: finanțarea în 12 rate oferită de HeyBlu și plata în 30 de zile fără costuri suplimentare sau plata în patru rate fără dobândă, prima rată fiind achitată în momentul efectuării tranzacției, oferite de eMAG.

Pentru a beneficia de aceste soluții, clienții trebuie să își salveze cardul în contul lor eMAG și să opteze pentru una dintre aceste soluții în momentul finalizării achiziției. Toate aceste opțiuni sunt disponibile pentru clienții care au un istoric de tranzacționare și plată.

Obiectivul HeyBlu este să dezvolte servicii de finanțare flexibile și transparente folosind tehnologie românească pentru a permite clienților să se bucure de avantajele cumpărăturilor online și a-și planifica bugetul familiei pentru un trai mai bun. HeyBlu este o entitate parte a Grupului eMAG, reglementată de BNR și este unul dintre furnizorii de servicii financiare prezenți pe eMAG.

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful).

Fondată în 2023, HeyBlu este o companie fintech agilă care își propune să devină jucător regional în Europa Centrală și de Est, punând la dispoziția clienților noi instrumente de finanțare care să le ofere o putere mai mare de cumpărare într-un mod simplu și convenabil, pe baza unor reguli de creditare corecte și transparente. HeyBlu oferă în prezent rate cu dobândă fixă.

Citeste si:
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG dă cumpărături de 10.000 de lei în 12 rate cu ajutorul HeyBlu, propriul IFN