Lectură de un minut

21 Sep 2020 - Știri și Noutăți

eMAG continuă extinderea internațională și deschide primul showroom în Bulgaria

Andra Imbrea

eMAG își continuă expansiunea internațională prin diversificarea canalelor de vânzare și inaugurează primul showroom în Bulgaria, la Sofia, după ce în urmă cu trei luni compania a deschis în Ungaria primul său showroom din afara României. Compania are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Situat în incinta Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei, noul showroom permite eMAG.bg extinderea serviciilor pe care le oferă clienților. Astfel, consumatorii din Bulgaria pot acum face cumpărături direct în showroom, pot comanda online cu livrare gratuită și ridicare în aceeași zi, în showroom, sau pot face retur instant și gratuit.

Extinderea internațională a companiei derivă și din interesul crescut al comercianților români de a vinde pe alte noi piețe: doar în Bulgaria sunt, în prezent, peste 400 de selleri români care fac comerț pe platforma eMAG Marketplace aflată în continuă expansiune. eMAG facilitează accesul sellerilor români la alte piețe prin servicii de traducere conținut, dar și asistență în listarea produselor.

Clienții au acces în showroom la produse din categoria electro-IT, dar și un shop Apple aflat în incinta acestuia. Totodată, showroom-ul beneficiază de consultanți instruiți și servicii de service autorizate.

În prezent, eMAG are 15 showroom-uri în România și trei în afara țării. eMAG este prezentă în Bulgaria din 2012 cu o echipă de 200 de angajați.

Citeste si:
Retailerul online de modă Asos anunță rezultate surprinzătoare în contextul pandemiei: creștere de 2,3 mld. de euro în ultimele șase luni

„În Bulgaria observăm o creștere a comerțului online și astfel am decis să investim în dezvoltarea de servicii noi cu ajutorul cărora ne dorim să oferim clienților o experiență mult mai bună, consolidându-ne în același timp poziția bună pe care o avem pe piața locală”, a spus Andrei Popescu, Country Manager eMAG Bulgaria.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG continuă extinderea internațională și deschide primul showroom în Bulgaria